Tillbaka

Bison

NYHET! Se vårt breda sortiment av Bison-produkter, lämpliga för både proffs och konsumenter. Från PVC-tätningsmedel till snabblim.

FILTER

Bison

Bison produkter köpa

Bison-produkter på Lankhjul Outlet, destinationen för högkvalitativa Bison-produkter. Som en pålitlig leverantör av kvalitetshjul erbjuder vi också ett omfattande utbud av Bison-produkter för att tillgodose alla dina lim- och tätningsbehov. Oavsett om du är hemmafixare, byggnadsarbetare eller hobbyist har vår samling av Bison-produkter allt du behöver för att göra dina projekt till en framgång.

Bison byggsats

En av de mest populära produkterna i vårt sortiment är Bison Kit. Detta universella monteringslim är känt för sin kraftfulla vidhäftning och mångsidighet. Oavsett om du vill sammanfoga material som trä, metall, plast eller sten garanterar Bison Kit en hållbar och pålitlig anslutning. Tack vare den snabba torktiden och starka vidhäftningen är denna produkt idealisk för både inomhus- och utomhusapplikationer.

Bison konstruktionslim

Dessutom erbjuder vi även Bison konstruktionslim, speciellt utformat för konstruktionstillämpningar. Limmet har hög vidhäftningsförmåga och är lämpligt för limning av tunga material som betong, sten, metall och trä. Med Bison konstruktionslim kan du till och med göra vertikala anslutningar utan att behöva oroa dig för att limmet ska släppa.

Bison trälim

För träbearbetningsprojekt rekommenderar vi Bison Trälim. Detta speciallim har utvecklats för att skapa starka och hållbara fogar mellan trämaterial. Oavsett om du reparerar en möbel eller bygger ett nytt projekt, erbjuder Bison Wood Glue utmärkt vidhäftning och är motståndskraftigt mot olika väderförhållanden.

Bison PVC-lim

För limning av PVC-material har vi Bison PVC-lim i vårt sortiment. Detta lim är speciellt formulerat för att ge stark vidhäftning för PVC-rör, rördelar och andra PVC-applikationer. Med Bison PVC-lim kan du göra tillförlitliga anslutningar som tål tryck och olika kemikalier.

Bison superlim

För snabba reparationer och små projekt är Bison Second Glue det perfekta valet. Detta kraftfulla lim ger en snabb och stark bindning inom några sekunder. Oavsett om du reparerar trasiga föremål, fixar små delar eller limmar material på svåråtkomliga ställen, ger Bison Second Adhesive utmärkt prestanda.

Täckande sortiment av Bison-produkter

Utöver dessa produkter hittar du många fler Bison-produkter hos oss. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box