Tillbaka

Länkhjul med M16-gänga

Svängbara hjul med M16-gänga. Se vårt sortiment här. Finns din produkt inte med i listan? Kontakta gärna vår kundtjänst.

FILTER

Länkhjul med M16-gänga

Svängbara hjul med M16-gänga

Letar du efter länkhjul med en M16-gänga? Då har du hittat rätt sida. Här hittar du alla våra länkhjul som kan utrustas med M16-gänga. Våra gängade länkhjul, som även finns i andra storlekar och diametrar, finns med eller utan broms.

Fördelar med gängade länkhjul

Den största fördelen med ett länkhjul som är fastsatt med skruvgängor eller gängade stift är att det inte kan lossna på grund av vibrationer. Mycket praktiskt när du till exempel använder hjulen utomhus på en ojämn yta eller monterar hjulen under en maskin som orsakar starka vibrationer.

När du väl har hittat och beställt rätt storlek på hjulet, i det här fallet ett länkhjul med M16-gänga, är det mycket enkelt att montera det. Dessutom är den gängade pinnen mycket bred och stark så du har praktiskt taget ingen risk att beslaget går sönder. Naturligtvis är det alltid viktigt att noggrant kontrollera den maximala lastkapaciteten för de hjul du beställer.

M16 gängade länkhjul med gänga

De länkhjul med M16-gängad ände som ingår i den här kategorin är alla lämpliga för en relativt hög lastkapacitet. De små hjulen i vårt ZNY-sortiment har en lastkapacitet på upp till 300 kg per hjul. Detta trots att dessa hjul är små och kompakta. De tar därför liten plats och ditt föremål kommer inte att vara extremt högt upphöjt. Många av våra trogna kunder använder också dessa hjul för möbler, delvis på grund av deras vackra svarta beläggning. Tänk till exempel på skåp, skrivbord eller andra möbler.

Köp hjul på Länkhjul Outlet

Du kan enkelt köpa hjul online på Länkhjul Outlet. Vi har ett mycket brett sortiment av olika länkhjul och fasta hjul för olika användningsområden. Vi levererar våra hjul till både privatpersoner och företag. Och oavsett om du behöver små hjul för under din kontorsstol eller stora tunga hjul, så är du på Länkhjul Outlet på rätt ställe för alla dina hjul!

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box