Tillbaka

Handtruck hjul

Vill du köpa hjul till din truck, vagn eller go-kart? Då har du kommit till rätt ställe på Länkhjul Outlet! I vårt breda utbud av olika typer av hjul hittar du naturligtvis även den här typen av hjul.

FILTER

Handtruck hjul

Hjul för handvagnar

Vill du köpa ett vagnshjul, vagnshjul eller go-kart-hjul? Då har du kommit till rätt ställe på Länkhjul Outlet! I vårt breda utbud av olika typer av hjul hittar du naturligtvis även vagnshjul och vagnshjul. Våra hjul är lätta att montera så att du eller barnen snabbt kan komma igång igen!

Läcksäkra handvagns-, vagns- eller gokarthjul

Det är alltid väldigt irriterande när du bara vill flytta varor och däcken på din handbil punkteras. Det är därför vi har handbilshjul tillverkade av PU-material. Det innebär att hjulet är fast och det finns ingen luft i det, så hjulet kan inte heller läcka. Det är det så kallade anti-leckande truckhjulet.

Eftersom storleken oftast är densamma passar dessa hjul även på vagnar eller go-carts. Så även när du är ute med barnen eller när barnen leker kan de utrustas med hjul som aldrig mer läcker.

Köp hjul för handbilar, vagnshjul och go-kart-hjul online

Så om du behöver ett nytt handbilshjul, vagnshjul eller gokarthjul kan du enkelt beställa dem online på Länkhjul Outlet. Om du beställer före klockan 16 i dag skickar vi ditt skottkärrahjul idag. Vi håller alltid en leveranstid inom 24 timmar på vardagar och för privatpersoner även på lördagar, så att du kan komma igång igen med din handbil, vagn eller gokart så snart som möjligt!

Behöver du hjälp med att hitta ett hjul till en handkärra?

Erbjuder inte vårt nuvarande sortiment den lösning du söker? Ingen fara, vår kundtjänst hjälper dig gärna i ditt sökande efter rätt hjul.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box