Tillbaka

Noshjul

Letar du efter ett noshjul till din släpvagn, husvagn eller husbil? Då behöver du inte leta längre. På Lankhjul Outlet hittar du snabbt ett lämpligt noshjul. Finns i olika storlekar (rördiameter) och däck.

FILTER

Noshjul

Köpa noshjul till släpvagn eller husvagn?

Noshjulet är den del av din släpvagn, husvagn eller husbil som vanligtvis slits mest. Det kan bero på att den inte är ordentligt påslagen, sjunker ner eller helt enkelt används ofta. Därför är det en del som måste bytas ut efter alltför mycket slitage för att den ska fungera optimalt. Vi erbjuder därför olika noshjul till konkurrenskraftiga priser. Den vanligaste storleken på noshjulet har ett rör med en diameter på 48 mm. Dessutom har våra noshjul hjul med punkteringsfria däck.

 

Belastningskapacitet för ett noshjul

Normalt sett kommer det aldrig att ligga mycket vikt på noshjulet. Vid tveksamheter är det dock klokt att ta lastkapaciteten frikostigt. Detta förhindrar att noshjulet hamnar under för stort tryck. Du vill inte att noshjulet ska gå sönder under användning. Det kan få obehagliga konsekvenser för din husvagn, släpvagn eller annan last.

Vad är ett noshjul och varför ska du köpa ett?

Ett noshjul är en viktig del av en släpvagn, husvagn, husvagn eller fällbar släpvagn. Ett noshjul är inte obligatoriskt och därför inte nödvändigt, men det är otroligt praktiskt! Att flytta din husvagn eller släpvagn blir mycket enklare, lättare och går mycket snabbare. Det är också säkrare.

Jag vill köpa ett noshjul, vad ska jag tänka på?

När du vill byta ut ditt noshjul ska du vara uppmärksam på följande punkter:

  • Vilken storlek på hjulets diameter (diameter) har noshjulet?
  • Har noshjulet en fälg av stål eller plast?
  • Vilken storlek på röret har noshjulet?
  • Är noshjulet automatiskt hopfällbart?
  • Vilken höjd har noshjulet?
  • Vilken vikt ska noshjulet kunna bära?

Svara på dessa frågor för att komma fram till rätt val. Lankhjul Outlet erbjuder för närvarande några intressanta alternativ. Inom en snar framtid kommer detta sortiment att utökas med flera storlekar, märken och tillbehör. Håll därför ett öga på hemsidan för att se vad som erbjuds. Förutom noshjul erbjuder Lankhjul Outlet ett brett utbud av andra hjul. Ta till exempel en titt på vårt utbud av svängbara hjul eller vintagehjul i gjutjärn, för en retrolook!

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box