Tillbaka

Hjul för under apparat

Anordningens vridbara hjul är försedda med skyddskåpor, vilket minimerar upptagning av tråd och hår. Och eftersom hjulen är försedda med kullager har de utmärkta rullningsegenskaper.

FILTER

Hjul för under apparat

Rullar för TV-möbler med mera

Våra apparatrullar används ofta under en tv-möbel eller ett tv-skåp. Dessa hjul är tillverkade av grått gummi som inte lämnar ränder på golvet. Hjulens hårdhet ligger mellan gummihjul och hårda plasthjul. På grund av de mjukgörare som finns närvarande, vänligen kontakta oss om du har ett ömtåligt golv. Kombinationen av kullager och gummi säkerställer en bullerdämpning, vilket gör att våra länkhjul också lämpar sig utmärkt på till exempel sjukhus och vårdcentraler.

Apparatens länkhjul är försedda med skyddskåpor, vilket minimerar upptagning av tråd och hår. Och eftersom hjulen är utrustade med kullager har de utmärkta rullningsegenskaper. Apparathjulen har en bredare löpyta än vagnshjulen och har en större lastkapacitet.

Våra apparathjul lämnar inga märken på marken, hårdheten ligger mellan gummihjul och hårda plasthjul. På grund av de mjukgörare som förekommer, vänligen kontakta oss om du har ett ömtåligt trägolv.

Vilka apparathjul, kullagerhjul eller vagnshjul ska jag köpa?

Tycker du att det är svårt att välja mellan våra enhetshjul, kullagerhjul eller vagnshjul? Vi hjälper dig gärna med det. Först och främst är det viktigt att veta hur ofta du kommer att flytta apparaten (eller möblerna som den står på). Om du väljer två fasta hjul och två länkhjul kan du lätt köra rakt, och om du väljer fyra länkhjul kan du lättare manövrera till exempel till ett hörn. De apparatrullar som finns på den här sidan lämpar sig främst för lite tyngre vikter. Dela alltid den totala vikten på din apparat eller möbel med 3 i stället för 4. Ibland är till exempel golvet inte platt och lasten fördelas inte jämnt på alla hjul. Om du har lätta apparater eller möbler kan du också välja våra trolleyhjul. Dessa är också kullagerhjul med grått gummi, precis som utrustningshjulen. När du har gjort ditt val kan du enkelt beställa utrustningshjulen online i vår webbshop. Om du har några frågor om våra maskinrullar är du välkommen att kontakta oss.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box