Tillbaka

Länkhjul utan broms

Letar du efter ett länkhjul utan broms? Svängbara hjul kan svänga i alla riktningar, vilket ger stor rörlighet. Från nylon, PU till möbelhjul och tunga hjul. Detta är ett fast sortiment som inte ändras.

FILTER

Länkhjul utan broms

Svängbara hjul utan broms

Om du letar efter länkhjul utan broms har du hamnat på rätt adress hos WielenOutlet. Vi är den största hjulbutiken på nätet. Förutom individuella hjul, fasta hjul och länkhjul med broms erbjuder vi även länkhjul utan broms. Som namnet antyder kan ett svängbart hjul svänga. Det innebär att ett länkhjul roterar 360° och kan rulla i alla riktningar. Självklart kan ett länkhjul utan broms inte låsas. Behöver du ett länkhjul där vrid- och rullriktningen kan fastställas? Välj då ett länkhjul med broms.

Obromsade länkhjul i många olika former och storlekar.

I vårt online-sortiment erbjuder vi olika typer av obromsade länkhjul för olika användningsområden. Med ett länkhjul är det möjligt att styra. Ju större diameter det obromade hjulet har, desto lättare rullar det. Ofta är det så att ju större hjulet är, desto högre är dess lastkapacitet. I ditt sökande efter rätt hjul är det viktigt att veta vad hjulets lastkapacitet bör vara. Det finns också en skillnad i däcktyp, fastsättning, lagertyper och material. Det finns bland annat hjul utan bromsar med slitbana av PU, nylon eller gummi.

Behöver du hjälp med att välja dina hjul?

Utbudet av hjul utan bromsar är så stort att vi förstår att det kan vara svårt att välja. Självklart hjälper vi dig gärna med ditt beslut. Om du är osäker på vilka hjul utan broms som är lämpliga för din situation, be först om råd. På så sätt undviker du att beställa olämpliga hjul eller hjul som inte är lämpliga för situationen. Vi har ett specialistteam som kan hjälpa dig med ditt val. Via mail och telefon på följande nummer: +31 (0)85 076 53 13 står vårt team till din tjänst varje dag för att hitta det perfekta hjulet för ditt projekt. Du kan också använda vårt urvalshjälpmedel för att hitta rätt hjul utan broms.

Onlinebutiken för hjul

Vem som helst kan vända sig till oss när det gäller hjul utan broms. Du kan enkelt beställa hjul utan broms via vår webbshop. Oavsett om du letar efter vackra hjul utan broms för under dina möbler eller om du letar efter tunga hjul utan broms för ditt företag, hittar du allt här. Dessutom har vi ett mycket stort lager. Vi levererar hjul utan broms av utmärkt kvalitet till ett mycket konkurrenskraftigt pris, som du dessutom får mycket snabbt.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box