Tillbaka

Länkhjul med skruvhål

Svängbara hjul med skruvhål för en mängd olika användningsområden. Från vagnar, möbler till apparater. Hög kvalitet och lätt att montera.

FILTER

Länkhjul med skruvhål

Svängbara hjul med skruvhål

Letar du efter länkhjul med skruvhål? På WheelsOutlet har du kommit till rätt ställe för alla dina hjulbehov. Vi har ett mycket brett utbud av olika svängbara hjul med bulthål för olika användningsområden. På den här sidan har vi gjort en praktisk översikt med alla länkhjul med den här typen av montering, även kallade hjul med centralhål. Letar du efter hjul med en annan montering? Inga problem. Vi har även hjul med gängade stift-, stift- och toppplåtsbeslag.

Att välja rätt länkhjul med centralt hål

Rullhjul ger stor rörlighet och bekvämlighet. Detta beror på att ett länkhjul, som namnet antyder, kan svänga. Till skillnad från ett fast hjul kan det rotera 360° grader runt sitt fasta fäste. Detta gör att du omedelbart kan flytta föremålet eller möbeln i rätt riktning. Hjul med skruvhål finns i alla möjliga former och storlekar. Du kan till exempel välja ett hjul med broms eller utan broms. Hjul med broms är idealiska för tillämpningar där föremålet måste förbli på plats. De flesta av våra hjul är också dubbelbromsade. Det innebär att förutom rullriktningen även rotationsriktningen blockeras. Du kan också välja mellan diameter, däcktyp, lagertyp och lastkapacitet. Ju större hjulet är, desto lättare rullar det. Dessutom är hårda hjul väl lämpade för att stå på samma plats under långa perioder (de plattas inte ut) och mjuka hjul ger mer körkomfort. Hårda nylonhjul är till exempel lämpliga för användning på plana golv. Gummihjul å andra sidan klarar ojämna ytor och trösklar utan ansträngning.

Montering av länkhjul med skruvhål

Svängbara hjul med ett centralt hål har en fästpunkt. Därför kan den här typen av hjul enkelt monteras med en bult eller expander. Det är viktigt att notera att bulthålet kan ha olika storlekar. Storlekarna i vårt sortiment är 10,2 mm, 12,2 mm och 16,2 mm. Använd alltid en skruv eller bult som matchar storleken på det centrala hålet.

Köp hjul med skruvhål online

Så många hjul, så många användningsområden. Vi förstår att det kan vara svårt att välja rätt hjul för din tillämpning. Har du frågor om vilket hjul som passar bäst i din situation? Oroa dig inte, ett team av specialister är redo att besvara dina frågor och ge dig personlig rådgivning. Du kan ta kontakt via vår chatt, telefon eller e-post. Vårt beslutsstöd kan också hjälpa dig. Utifrån dina krav visar vi dig de lämpliga hjulen. Så du kan enkelt handla online för att hitta rätt hjul för alla dina tillämpningar.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box