Tillbaka

Utomhus länkhjul

Behöver du svängbara hjul för utomhusbruk? Perfekt för fönsterlådor, grillbord och andra utomhustillämpningar. Upptäck vårt breda utbud av utomhushjul.

FILTER

Utomhus länkhjul

Hjul för utomhusbruk

Hos Lankhjul Outlet hittar du det största utbudet online av hjul för olika användningsområden. Förutom inomhushjul som möbelhjul och kontorsstolshjul innehåller vårt sortiment även många utomhushjul. Oavsett om du letar efter hjul till din blomkruka, ditt utomhusbord eller din grill; hos oss hittar du alltid rätt utomhushjul för din situation!

Vilket utomhushjul för vilken yta?

Rullhjul finns i många olika former och storlekar. I vårt sortiment har vi utomhushjul från 50 mm till 250 mm. I princip gäller att ju större hjulet är, desto lättare rullar det. Att välja rätt hjul beror främst på vilken typ av yta det ska användas på. Vi har bland annat gummihjul, nylonhjul och PU-hjul. Kommer du att använda hjulet mycket på ojämna ytor som kullersten och trottoarer? Välj då hjul av gummi eller PU. Gummirullar tar sig utan ansträngning över ojämna ytor och trösklar. Om gummihjulen kommer att stå stilla mycket, titta också på gummitypen. Hjul av återvunnet gummi är ofta billigare men kan plattas ut när de står stilla under långa perioder. Å andra sidan återgår hjul av elastiskt naturgummi till sin ursprungliga form. Vi rekommenderar därför naturgummi när hjulen endast används sporadiskt. Letar du efter hjul till din blomlåda för utomhusbruk som nästan alltid står på samma plats? Då kan du också välja hjul av nylon. Nylonhjul är stenhårda och håller sig runda. Som ett resultat av detta fortsätter de alltid att rulla smidigt. Även om du bara flyttar blomkrukan några gånger om året för att till exempel sopa trottoaren.

Det perfekta väderbeständiga hjulet

Hjul som används utomhus är utsatta för väderförhållanden. Ett hjul är mer väderbeständigt än ett annat. Det mest lämpliga hjulet för våta (utomhus) miljöer är hjul i rostfritt stål. I vårt sortiment hittar du hjul av rostfritt stål med slitbanor av nylon, PU och gummi. Nylonhjul i rostfritt stål är idealiska för din möbeluppsättning som ofta står på samma plats. Rullar i rostfritt stål av PU och gummi är också lämpliga för frekvent användning på ojämna ytor.

Rullhjul för utomhusbruk till grillen

I vårt sortiment av utomhushjul ingår förvisso inte grillhjul. Det mest populära BBQ-hjulet är det helt svarta utomhushjulet. Och det är naturligtvis med goda skäl. Den svarta färgen är trendig, även för utomhusbruk. Dessutom passar svart också perfekt ihop med de flesta grillar och matchande möbler.

Köp utomhushjul på Lankhjul Outlet

Att beställa hjul på Lankhjul Outlet är alltid rätt val. Tack vare vårt stora lager kan vi snabbt leverera hjul för olika användningsområden. Dessutom är alla våra hjul till konkurrenskraftiga priser. Du kan alltså handla våra utomhushjul billigt och få dem levererade snabbt.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box