Tillbaka

Transporthjul

Transporthjul finns i alla former och storlekar. Vilken typ av transporthjul du behöver beror naturligtvis på vad du ska transportera. Nedan kan du läsa vilka transporthjul som är bäst för dig.

FILTER

Transporthjul

Transporthjul

Du kan enkelt köpa transporthjul online på Länkhjul Outlet. Vi har ett mycket brett utbud av olika hjul för olika användningsområden. Vi levererar våra hjul till både privatpersoner och företag. Hos Länkhjul Outlet är du på rätt ställe för alla dina hjul!

Köp olika typer av transporthjul

Naturligtvis är det viktigt att veta vad och hur tungt du behöver transportera, även underlaget är viktigt. Vi har transporthjul för lätt användning på släta golv, för detta kan du använda nylonhjul. Om du dessutom behöver köra utomhus eller över ojämna golv och transporten är något tyngre kan du använda våra PU-hjul.

För värdefull utrustning som du inte vill skada rekommenderar vi våra elastiska gummihjul. Dessa hjul har utmärkta egenskaper, till exempel lågt tröskelmotstånd och ljuddämpning.

Att välja ett transporthjul

Väljer du rätt transporthjul? Förutom de olika typerna och materialen av transporthjul finns det ett antal andra faktorer att ta hänsyn till. Det finns till exempel olika varianter att ta hänsyn till. Vi har ett brett sortiment och varje transporthjul är annorlunda, så du bör överväga:

  • Hjulets diameter
  • Lastkapaciteten
  • Den totala höjden
  • Transporthjulets färg.
  • Typ av hjul (löst hjul, fast hjul, länkhjul, bromsat länkhjul).
  • Användningen av hjulet (vad ska du använda det till).
  • Hur hjulet ska fästas (via toppskiva, centralt hål eller gängad tapp).
  • Lagertyp.

Mycket många faktorer att ta hänsyn till. Som tur är hittar du ett praktiskt system till vänster på den här sidan. Fyll i filtren för att hitta det perfekta hjulet för dig.

Inköp av transporthjul

Eftersom det finns ett antal olika typer av transporthjul är det viktigt att ta hänsyn till dessa när du köper hjulen. En av dessa viktiga punkter som nämns ovan är lastkapaciteten.

Det är mycket enkelt att beräkna den nödvändiga lastkapaciteten per hjul; dela helt enkelt vikten på den produkt som ska transporteras med tre. Du delar denna vikt med tre och inte med fyra, eftersom produkten på en icke jämn yta mycket väl kan vila på tre hjul.

Hjulens storlek är också viktig. Ett större hjul åker mycket lättare. Och det är en viktig punkt när det gäller tunga produkter. Dessutom är hjulets material viktigt.

Behöver du hjälp med att välja dina transporthjul?

Så många människor, så många behov och så många användningsområden, så många olika typer av transporthjul! Vi förstår att det är svårt att välja rätt hjul online från vårt stora sortiment. Det är därför vi gärna hjälper dig. Är du till exempel inte säker på vilka hjul som är bäst lämpade för det användningsområde du har i åtanke? Undvik då att köpa vilka hjul som helst på nätet och be om råd först! Du kan alltid kontakta oss om du har några frågor. Det kan du göra via telefon eller e-post. Vårt beslutsstöd kan också hjälpa dig. Vi står också till tjänst för att hjälpa dig med att lägga en beställning. På så sätt kan du alltid enkelt köpa rätt hjul för alla dina tillämpningar!

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box