Tillbaka

WD-40.

Oavsett om du behöver en penetrerande olja, smörjmedel, rengöringsmedel, avfettningsmedel eller en lösning för att skydda mot eller avlägsna rost är WD-40 avfettningsmedel rätt produkter för dina hjul.

FILTER

WD-40.

WD-40

WD-40 är ett välkänt varumärke som funnits sedan 1953 och är känt för sina mångsidiga lösningar på underhållsproblem. Företaget tillverkar en rad produkter under varumärket WD-40, bland annat den välkända multifunktionsoljan som är speciellt utformad för att lösa problem med rörliga delar, till exempel rost och igensättning.

Användning av WD-40

WD-40 är mer än bara en olja. Det är en produkt som används för att lösa många olika problem, från att ta bort damm och smuts till att skydda metallytor från rost. Produkten är säker att använda.

Det är enkelt att använda WD-40. Produkten appliceras helt enkelt på den yta som ska behandlas och får sedan dra in. Efter en tid kan överflödig produkt enkelt avlägsnas med en ren trasa eller pappershandduk.WD-40 är mer än bara en felsökningsprodukt. Det är ett varumärke som är känt för sin tillförlitlighet och prestanda.

Fördelarna med WD-40

En av fördelarna med WD-40 är att den inte klibbar och inte lämnar några rester. Detta gör den idealisk för rengöring av olika typer av ytor, till exempel maskiner, fordon och verktyg. WD-40 är också vattenavvisande, vilket gör den perfekt för att skydda metalldelar från rost och korrosion.

Köp WD-40

Lankhjul Outlet erbjuder WD-40 i de praktiska sprayburkarna på 450 ml. Du kan också komma till oss för att köpa en stor förpackning på 5 liter. Dessutom är WD-40 alltid konkurrenskraftigt prissatt. Se fler av våra verkstadstillbehör.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box