Tillbaka

Hjul för avfallsbehållare

Hjul för avfallscontainrar med och utan broms av hög kvalitet som gör att du enkelt kan flytta din container.

FILTER

Hjul för avfallsbehållare

Hjul för avfallskärl

Med hjul för avfallskärl kan du enkelt flytta ditt avfallskärl. Med tanke på avfallskärlens höga vikt är det viktigt att hjulen är av god kvalitet och rullar smidigt. Med hjul för avfallscontainrar från WheelsOutlet är du säker på att få bra hjul till dina containrar.

Vilka hjul för avfallsbehållare behöver jag?

Du kan välja mellan olika hjul. I vårt sortiment av hjul för avfallscontainrar hittar du svängbara gummihjul. Svängbara hjul kan vända och rulla i alla riktningar. Denna rörlighet krävs för avfallsbehållare så att de lätt kan manövreras i alla riktningar. Dessutom är gummihjul relativt mjuka så de rullar perfekt på hårda och ojämna ytor som kakel och stenar. De rullar också bra över hinder som trösklar. Containerhjul skiljer sig åt bland annat när det gäller lastkapacitet och bromskraft.

Lastkapacitet

I ditt val av rätt avfallscontainrarhjul är det viktigt att veta vilken lastkapacitet hjulen ska ha. Detta beror på totalvikten på den avfallscontainer som ska transporteras. Vi erbjuder hjul för avfallsbehållare med en lastkapacitet på upp till 500 kg.

Hjul med och utan broms

Dessutom kan du välja mellan hjul med och utan broms. Med bromsen kan du enkelt sätta avfallskärlet på bromsen för att förhindra att det rullar iväg. Den blockerar också hjulens rullriktning.

Beställ hjul för avfallsbehållare

Du kan enkelt köpa dina hjul för avfallsbehållare online på WheelsOutlet. Vi har ett mycket stort lager vilket gör att vi kan leverera hjul snabbt. Dessutom är våra hjul också mycket konkurrenskraftigt prissatta. Har du frågor eller behöver råd om hjul? Kontakta oss då via e-post eller per telefon på (0)85 076 53 13. Ett team av specialister står till din tjänst!

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box