Tillbaka

Kontorsstol hjul

Behöver du hjul till din kontorsstol? Vi erbjuder olika typer av förstklassiga kontorsstolsrullar som passar olika golvtyper.

FILTER

Kontorsstol hjul

Kontorsstol hjul

Kontorsstolens hjul ger maximal rörlighet och flexibilitet när du arbetar vid skrivbordet. Tack vare kontorsstolens hjul kan du enkelt rulla till den yttersta punkten på skrivbordet för att ta en bok eller från arbetsstation till arbetsstation. Rullar hjulen på din nuvarande kontorsstol inte längre bra? Eller har din nya kontorsstol inte rätt hjul för ditt golv? Då hittar du rätt hjul för din situation i vårt omfattande sortiment av kontorsstolsrullar. Våra kontorsstolsrullar passar inte bara för kontorsstolar eller andra typer av stolar, utan även som möbehjul under möbler.

Kontorsstolsrullar för hårda och mjuka golv

Hjul för kontorsstolar har antingen en hård eller en mjuk slitbana. Beroende på slitbanans hårdhet är kontorsstolsrullarna lämpliga för hårda eller mjuka golv. Hårda kontorsstolsrullar är lämpliga för mjuka golv som mattor eller mattor. Detta beror på att hårda hjul ger mindre friktion och därför glider smidigt över mjuka ytor. Mjuka kontorsstolsrullar däremot är lämpliga för hårda golv som laminat, parkett, kakel, PVC, trä eller betong. Mjuka hjul ger mer friktion, vilket gör det mindre sannolikt att kontorsstolen glider eller glider iväg. Mjuka kontorsstolsrullar förhindrar också skador på golvet med sin mjuka beläggning.

Vilka kontorsstolsrullar du ska välja

Typ av golv

Det viktigaste i ditt sökande efter rätt hjul till din kontorsstol är att bestämma vilken typ av golv kontorsstolshjul som kontorsstolshjulen ska passa för. Vanligtvis är mjuka hjul lämpliga för hårda golv och hårda hjul för mjuka golv. Letar du efter kontorsstolsrullar för laminat? Välj då ett mjukt hjul.

Fastställande

Hjulets fixering spelar också en roll för ditt val. Typen av fastsättning av dina nya kontorsstolsrullar bör motsvara hur de nuvarande rullarna är monterade. I vårt sortiment hittar du hjul med toppskiva-, stift- och gängad stiftinfästning. Det finns till exempel kontorsstolsrullar med en toppskiva på 36,5 x 36,5 mm och med en M8-gängad tapp.

Bromskopplingsbara svängbara stolsrullar

Kontorsstolsrullar finns i olika varianter: som bromsbar länkhjul och obromsbar länkhjul. Valet av obromsad eller bromsad länkhjul beror helt och hållet på dina egna preferenser. Ett hjul med broms kan naturligtvis bromsas så att det inte längre rullar. En obromsad länkhjulsa förblir rörlig.

Lastkapacitet

Du bör också vara uppmärksam på kontorsstolsrullarnas bärförmåga. Har du en kontorsstol som lämpar sig för en tyngre vikt? Välj då hjul med motsvarande bärförmåga.

Kontorsstolsrullar på Länkhjul Outlet

Vi levererar kontorsstolsrullar av hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Eftersom vi har ett stort lager kan vi leverera nästan alla kontorsstolsrullar direkt från lager. Dina nya kontorsstolsrullar levereras snabbt och billigt. Tycker du att det är svårt att välja? Då är vårt team av specialister redo att svara på alla dina frågor.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box