Tillbaka

Rostfritt stål/inox-hjul

Våra hjul och hjul i rostfritt stål har alla rullar i rostfritt stål/inox och är av utmärkt kvalitet. Rullarna lämpar sig utmärkt för utomhusbruk, men fungerar också mycket bra inom livsmedels- och cateringindustrin.

FILTER

Rostfritt stål/inox-hjul

Hjul i rostfritt stål/INOX inom hotell- och restaurangbranschen

Våra hjul i rostfritt stål/INOX är enormt starka, vilket gör dem mycket väl lämpade för tillämpningar inom restaurangbranschen. Tunga bord, kylskåp och arbetsbänkar kan alla lätt passa hjul från WheelsOutlet. Således kan du även inom hotell- och restaurangbranschen enkelt flytta olika möbler. Naturligtvis finns det en broms på dessa hjul, så att du också kan säkra möblerna.

Skapa en krukväxt på hjul med hjul i rostfritt stål/INOX för utomhusbruk

Hjul i rostfritt stål/INOX är särskilt lämpliga för trädgården. Med våra hjul kan du till exempel enkelt skapa en krukväxt på hjul. Fördelen med dessa hjul är att de är tillverkade av rostfritt stål, så de rostar inte. Detta gör dem perfekta för utomhusbruk. Du kan alltså enkelt sätta hjul under din blomkruka eller kruka. Dessa behållare är sedan lätta att flytta, vilket gör att du snabbt och enkelt kan omdisponera din trädgård. På så sätt ger dessa utomhushjul din trädgård ett dynamiskt och livligt utseende.

Specifikationerna för våra utomhushjul i rostfritt stål/INOX

Våra hjul i rostfritt stål kan alla fås med bromsar. Vi har dem i nylon- och polyuretanversioner (PU). Vi har olika storlekar på hjulen, men det kan naturligtvis hända att dessa inte är rätt storlek. Därför kan du vid behov även beställa andra diametrar. För att göra det, vänligen kontakta oss via kontaktuppgifterna längst ner på den här sidan.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box