Tillbaka

Länkhjul med broms

Letar du efter ett hjul med broms? Hjul med broms kan vridas i alla riktningar och kan låsas så att hjulet inte längre rullar eller roterar. Från nylon, PU till möbler och tunga hjul. Detta är ett fast sortiment som inte ändras.

FILTER

Länkhjul med broms

Svängbara hjul med broms

Lankhjul Outlet är den största nätbutiken för hjul. Förutom individuella hjul, svängbara och fasta hjul erbjuder vi även hjul med broms. Ett svängbart hjul med broms kännetecknas av två saker. För det första kan ett länkhjul med broms rulla i alla riktningar och garanterar därmed stor rörlighet. Dessutom, och det är kanske den viktigaste egenskapen, kan en bromsad länkhjulrulle låsas. Detta säkerställer att hjulet inte längre rullar eller roterar. De flesta av våra länkhjul är också dubbelbromsade. Det innebär att hjulet förutom rotationsriktningen även är låst. Detta säkerställer att du får en mycket stabil uppställning för den tillämpning som hjulet placeras under. Naturligtvis kan du perfekt kombinera bromsade hjul med länkhjul utan bromsar.

Många typer av länkhjul med broms

Inom vårt sortiment av bromsade länkhjul kommer du att se att det finns en mångfald av hjul. Du har till exempel möjlighet att välja mellan däcktyp, montering, lagertyper men även lastkapacitet. Det är därför bra att veta vilka hjulegenskaper som är viktiga för ditt projekt. För att du ska komma igång har vi skapat en rådgivningssida där de olika egenskaperna förklaras tydligt. Med hjälp av denna information kan du göra ett bättre val av rätt hjul med broms. Alla hjul är till exempel inte lämpliga för utomhusbruk och rullkapaciteten kan också vara en viktig faktor för ditt projekt. Se därför alltid till att du har egenskaperna klara för dig innan du gör ett val.

Hur väljer du ett lämpligt hjul med broms?

Det kan vara svårt att hitta rätt hjul med broms i vårt stora sortiment. Det förstår vi bara alltför väl. Därför har vi alltid ett specialistteam tillgängligt för att hjälpa dig att göra ditt val. Via e-mail och telefon på följande nummer: +31 (0)85 076 53 13 står vårt team till din tjänst varje dag för att hitta det perfekta hjulet för ditt projekt. Det finns också ett urvalshjälpmedel på vår webbplats som också kan hjälpa dig perfekt att hitta rätt hjul med broms.

Lankhjul Outlet är alltid det bästa valet

Hos Lankhjul Outlet har du kommit till rätt ställe om du letar efter ett högkvalitativt hjul med broms, men till ett attraktivt pris. Vi har också ett fast sortiment och garanterar alltid produkter av A-kvalitet. Dessutom är du alltid säker på snabb leverans eftersom vi skickar allt samma dag från vårt eget lager, förutsatt att det är beställt före 16:00.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box