Tillbaka

PU hjul

PU-hjul är utmärkande eftersom de är slit- och slitagebeständiga. PU-hjul har en hög belastningskapacitet. PU-rullarna i vårt sortiment är av utmärkt kvalitet. Se nedan för de olika typerna.

FILTER

PU hjul

PU-hjul

På WheelsOutlet kan du naturligtvis också hitta PU-hjul. PU står för polyuretan, som är ett plastmaterial. Eftersom polyuretan kombinerar plastens mekaniska egenskaper med gummins elasticitet är materialet mycket lämpligt för hjul. PU-hjul är i själva verket mycket starka men också mycket flexibla.

För vilka tillämpningar kan du köpa PU-hjul?

PU-hjul är lämpliga för många tillämpningar. De har en hög bärförmåga och är slitstarka, vilket verkligen gör dem lämpliga som tunga hjul; de kan bära en belastning på upp till 1 000 kilo. PU-hjul lämnar inga märken på golvet och är dessutom extremt tystgående. Dessutom är PU-hjulen motståndskraftiga mot aggressiva och frätande ämnen och extrema väderförhållanden. De är faktiskt motståndskraftiga mot alla temperaturer mellan -20 och +80 grader Celsius! Hårdheten hos PU-hjul ligger mellan den hos gummihjul och hårda plasthjul.

Köp PU-hjul på WielenOutlet

Behöver du nya PU-fälgar, men är inte säker på vilka? WheelsOutlet hjälper gärna till. Vi har PU-hjul i olika typer och storlekar, så det finns alltid ett hjul som passar för ditt användningsområde. Vi har PU-hjul upp till 300 kilo, från 250 till 400 kilo och upp till 800 kilo lastkapacitet. Du hittar även PU-hjul i rostfritt stål. Kontakta oss om du är osäker eller beställ dina PU-hjul online nu!

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box