Tillbaka

PU hjul

PU-hjul är utmärkande eftersom de är slit- och slitagebeständiga. PU-hjul har en hög belastningskapacitet. PU-rullarna i vårt sortiment är av utmärkt kvalitet. Se nedan för de olika typerna.

FILTER

PU hjul

PU-hjul

På WheelsOutlet kan du naturligtvis också hitta PU-hjul. PU står för polyuretan, som är ett plastmaterial. Eftersom polyuretan kombinerar plastens mekaniska egenskaper med gummins elasticitet är materialet mycket lämpligt för hjul. PU-hjul är i själva verket mycket starka men också mycket flexibla.

För vilka tillämpningar kan du köpa PU-hjul?

PU-hjul är lämpliga för många tillämpningar. De har en hög bärförmåga och är slitstarka, vilket verkligen gör dem lämpliga som tunga hjul; de kan bära en belastning på upp till 1 000 kilo. PU-hjul lämnar inga märken på golvet och är dessutom extremt tystgående. Dessutom är PU-hjulen motståndskraftiga mot aggressiva och frätande ämnen och extrema väderförhållanden. De är faktiskt motståndskraftiga mot alla temperaturer mellan -20 och +80 grader Celsius! Hårdheten hos PU-hjul ligger mellan den hos gummihjul och hårda plasthjul.

Köp PU-hjul på WielenOutlet

Behöver du nya PU-fälgar, men är inte säker på vilka? WheelsOutlet hjälper gärna till. Vi har PU-hjul i olika typer och storlekar, så det finns alltid ett hjul som passar för ditt användningsområde. Vi har PU-hjul upp till 300 kilo, från 250 till 400 kilo och upp till 800 kilo lastkapacitet. Du hittar även PU-hjul i rostfritt stål. Kontakta oss om du är osäker eller beställ dina PU-hjul online nu!

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Genom att använda vår webbplats samtycker du till användandet av cookies för att hjälpa oss att göra denna webbplats bättre. Dölj det här meddelandet Mer om cookies »