Tillbaka

Länkhjul med M8-gänga

Svängbara hjul med M8-gänga är lätta att montera. På den här sidan hittar du alla länkhjul i vårt sortiment med M8-gänga.

FILTER

Svängbara hjul med M8-gänga

Länkhjul Outlet erbjuder ett brett utbud av länkhjul med M8-gänga. På den här sidan hittar du alla hjul som kan utrustas med en M8-gänga. Vårt sortiment inom detta storlekssortiment består främst av möbelhjul som är perfekta för kontorsstolar men som även kan monteras under andra stolar. Våra stolsrullar kan monteras med en M8-stift, gängad stift eller med en toppskiva. Du hittar hela sortimentet i kategorin stolsrullar.

M8-fästning av svängbara hjul

Under din jakt på den perfekta länkhjulet har du säkert stött på olika beteckningar som hänvisar till fastsättning av länkhjul. Till exempel används ofta följande termer för denna typ av fastsättning:

  • Gängad stift
  • Gängad stift
  • Gängad stift

Alla dessa beteckningar avser gängade fästanordningar. Det är viktigt att ta hänsyn till skruvstorleken för detta fästelement. Produkterna på den här sidan är alla monterade med en skruvstorlek M8. Naturligtvis finns det i Länkhjul Outlet sortiment även hjul med andra skruvstorlekar som M10 och M16.

Vilken gängstorlek behöver du?

Gängan som går in i sätet har en bredd, mät den för att ta reda på vilken montering du behöver. Är den 8 mm bred? Då behöver du en m8-gänga. Är den 16 mm bred? Då behöver du M16. I princip gäller detta för alla gängstorlekar. Är du fortfarande osäker på vilken storlek du behöver? Kontakta då vår kundtjänst som gärna hjälper dig via telefon, chatt eller e-post.

Beställ M8 hjul på Länkhjul Outlet

På grund av det omfattande sortimentet, den mycket goda kvaliteten och de alltid konkurrenskraftiga priserna är det alltid en bra idé att beställa dina produkter hos Länkhjul Outlet. Vi erbjuder minst 2 års garanti på alla våra hjul och till och med 5 års garanti på våra stolsrullar! Om du fortfarande inte är nöjd med dina hjul kan du helt enkelt returnera dem inom 90 dagar. Service är vår högsta prioritet.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box