Tillbaka

Plattformsvagn

Vill du köpa lagervagnar eller plattformsvagnar? På Lankhjul Outlethar vi ett stort utbud av transportvagnar för lagerlokaler. Dessa är idealiska för att transportera alla typer av produkter i ditt lager.

FILTER

Plattformsvagn

Vagnar för lagerlokaler

Lagervagnar, även kallade plattformsbilar eller plattformsvagnar, är oumbärliga verktyg i alla lager- och förvaringsutrymmen. Oavsett om de flyttar varor, samlar in lager eller organiserar lagringsutrymmen gör lagervagnar effektivt arbete möjligt. Vi erbjuder olika märken, bland annat Fetra. Fetra lagervagnar är solida och tillverkade av starka material, vilket gör att plattformsvagnarna håller i många år.

Transportvagnar

Transportvagnar är oumbärliga i många olika miljöer, till exempel lager, byggarbetsplatser, butiker och till och med hushåll. De är lätta att använda och utgör ett effektivt sätt att flytta varor från en plats till en annan.

Förutom att transportera varor är transportvagnar också användbara för att flytta verktyg och annan utrustning. Det kan till exempel vara fallet på en byggarbetsplats, där det är viktigt att snabbt och enkelt få tillgång till rätt verktyg.

Olika typer av lagervagnar

Vårt breda sortiment omfattar olika typer av lagervagnar. Vilken du väljer beror på typen av last och behovet av kapacitet. Lagervagnar varierar i lasthöjd och lastyta. Förutom "vanliga" vagnar finns det även plattformsvagnar med flera nivåer. Dessa lagervagnar finns i rostfritt stål och i en version av stål och trä. Under sökandet efter rätt lagervagn är det viktigt att ta hänsyn till måtten på det gods som ska transporteras och det tillgängliga utrymmet i lagret. Vissa lagervagnar har till exempel möjlighet att fälla ner skjutstången. Detta är naturligtvis mycket fördelaktigt när man ska förvara vagnen. Vi erbjuder förvaringsvagnar med olika stora lastytor. Det finns mindre förvaringsvagnar med en lastyta på till exempel 740x480 mm, men även förvaringsvagnar med en total lastyta på 1000x600 mm. Vissa lagervagnar har även halkskydd på lastytan. Detta förhindrar att lasten glider under transporten. Lastkapaciteten varierar också inom lagervagnarna, beroende på hjul och material på lastytan. När man väljer rätt lagervagn är det viktigt att ta hänsyn till de specifika kraven på lagret eller lagringsområdet. Lagergolvet kan till exempel avgöra vilken typ av vagn som kan användas. Lagervagnarna är utrustade med två svängbara hjul (valfritt med broms) och två hjul med fasta hjul. På så sätt kan du enkelt styra vagnen i rätt riktning.

Beställning av lagervagnar online

Lagervagnar är oumbärliga för effektiv och säker förflyttning av varor i ett lager eller distributionscenter. Du kan enkelt beställa din nya lagervagn online WheelsOutlet. Förutom transportvagnar har du kommit till rätt ställe för alla dina tunga hjul och andra industrihjul. Har du en fråga om en artikel? Kontakta oss då via chatt, telefon eller e-post. Vi hjälper dig gärna med hjälp.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box