Tillbaka

Hjul av gjutjärn

Vill du ge dina möbler en vintage-lyft? Välj då vintage retrohjul som du kan montera under till exempel soffbordet. Våra vintagehjul är av utmärkt kvalitet och perfekta för möbeldesign.

FILTER

Hjul av gjutjärn

Hjul av gjutjärn

Letar du efter hjul av gjutjärn? Då har du kommit till rätt ställe på Länkhjul Outlet. Gjutjärnshjul används numera ofta som dekoration under exempelvis bord, utekök, sideboards eller andra möbler. Hjulen ger en industriell look och passar perfekt till moderna inredningar.

Gjutjärnsrullar är mycket lämpliga för att dekorera möbler som till stor del är stationära. Vi erbjuder gjutjärnsrullar med lastkapacitet från 80 kilo upp till 500 kilo. Naturligtvis kan du också använda gjutjärnsrullar för att flytta möbler. För intensiv användning rekommenderar vi dock andra möbelrullar. Dessa hjul är gjorda för regelbunden användning och är till skillnad från gjutjärnsrullar bättre lämpade för den yta de rullar på.

Gjutjärnsrullar i vintageformat

Våra gjutjärnshjul är fritt bearbetningsbara. Om du inte redigerar gjutjärn kommer det att rosta. Detta passar naturligtvis perfekt till en vintage look. Vi rekommenderar att du behandlar dem efteråt med en klarlack, som stoppar rostningen. Du kan naturligtvis välja att få våra gjutjärnshjul målade i vilken färg du vill.

 

Behöver du hjälp med att välja dina gjutjärnshjul?

Så många människor, så många önskemål och så många användningsområden, så många olika typer av gjutjärnshjul! Vi förstår att det är svårt att välja rätt gjutjärnshjul online från vårt stora sortiment. Det är därför vi gärna hjälper dig. Är du till exempel inte säker på vilka hjul som är bäst lämpade för den tillämpning du har i åtanke? Undvik då att köpa hjul på nätet bara sådär, och be först om råd! Du kan alltid kontakta oss om du har några frågor. Det kan du göra via chatt, telefon eller e-post. Vårt beslutsstöd kan också hjälpa dig. Vi står också till tjänst för att hjälpa dig med att lägga en beställning. På så sätt kan du alltid enkelt köpa rätt gjutjärnshjul för alla dina tillämpningar!

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box