Tillbaka

Leverans och Returer

LEVERANS:

Leveranstjänsten för Lankhjul-Outlet.se fungerar väldigt enkelt. Få din beställning levererad hemma eller på jobbet. På Lankhjul-Outlet.se kan du få till 16:00 skickas ordning och din order samma dag (efter mottagning av betalning). Inte hemma? Paketet kommer att levereras till dina grannar från måndag till lördag (om möjligt), eller så görs ett andra försök nästa dag (förutom söndag).

En tabell över fraktkostnader finns på fraktkostnader.

 

RETURER:

Du har en 90 dagars reflektionsperiod på dig att returnera produkten av valfri anledning, från och med dagen du tog emot produkten. Du står för returkostnaden när beställningen skickas tillbaka. Du drar nytta av din returrätt genom att ge returordern till någon av våra anställda (via mail eller telefon).

Returadress:

Lankhjul-Outlet - WielenOutlet
Keskesweg 17
5721 WS Asten
Nederländerna
 

Du kan bara returnera varan om:
–Varan är komplett;
–Inte har öppnats;
–Är i - så gott som möjligt - ursprungligt skick och fabriksförpackningen. Användning av returrätten upphäver inte någon betalningsskyldighet. Du måste betala inom den angivna perioden. Om vi har en kredit på vårt saldo betalar vi omedelbart tillbaka den. Beloppet kommer att finnas på ditt konto om några dagar, senast inom 14 dagar efter vi behandlat returen. Om du returnerar hela beställningen kommer vi också att betala tillbaka fraktkostnaden. Vi betalar dig på samma sätt som du betalade oss.

 

GARANTI:

Lankhjul-Outlet.se / WielenOutlet B.V. är väldigt noga och kontrollerar alltid sina produkter utförligt, men om det ändå skulle hända att dina produkter visar brister ber vi dig att informera oss genom att mejla [email protected]  För att vara berättigad till garanti måste följande villkor vara uppfyllda:


- Garantiperioden är 2 år, från och med fakturadatumet.
- Produkten måste ha köpts direkt från Lankhjul-Outlet.se / WielenOutlet B.V.
- Du har rätt till gratis reparation eller en ny produkt om reparation inte är möjlig.
- Din faktura är ditt bevis på garanti, så förvara den noggrant.

Garantin gäller inte för:
- Skada som är resultat av felaktig användning och slitage.

- Produkter som är speciellt beställda och/eller monterade för dig.

Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box