Tillbaka

Länkhjul i rostfritt stål

Svängbara hjul i rostfritt stål i olika storlekar och lastkapaciteter. Idealiska för utomhusbruk, inom livsmedels- och storköksindustrin.

FILTER

Länkhjul i rostfritt stål

Hjul i rostfritt stål

Hjul i rostfritt stål är en viktig del av många industri- och logistikprocesser. Tack vare sin höga korrosionsbeständighet är dessa hjul särskilt lämpliga för användning inom livsmedelsindustrin, läkemedelsindustrin och andra industrier där hygien är av stor betydelse. De kan också användas perfekt i andra fuktiga eller salta miljöer. De används för att flytta maskiner och utrustning eller för att manövrera föremål i fabriker, lager och andra industriella miljöer. Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa hjul av rostfritt stål till konkurrenskraftiga priser. Våra hjul lämpar sig för en rad olika tillämpningar och passar praktiskt taget alla typer av transportbilar och utrustning.

Fördelarna med svängbara hjul i rostfritt stål

Hjul i rostfritt stål finns i olika former och storlekar. De kännetecknas av ett antal fördelar. Som namnet antyder kan länkhjul svänga i alla riktningar. Detta gör dem lätta att flytta och manövrerbara. En av de största fördelarna med hjul i rostfritt stål är deras hållbarhet. Rostfritt stål är ett starkt och hållbart material som står emot korrosion och rost. Därför håller hjulen längre även under tuffa förhållanden och det är mindre troligt att de behöver bytas ut. Dessutom har hjul av rostfritt stål en hög belastningskapacitet. Detta gör dem lämpliga för användning i tunga tillämpningar, till exempel i transportvagnar som bär tunga laster. Svängbara hjul i rostfritt stål är idealiska för användning i miljöer där korrosion utgör en stor risk. Till exempel i en livsmedelsfabrik eller i ett lager med hög luftfuktighet. Eftersom den här typen av länkhjul är lätta att rengöra är de mer hygieniska än många andra typer av länkhjul. Därför används dessa hjul också ofta inom livsmedels- och storköksindustrin.

Köp länkhjul i rostfritt stål

I vår webbshop hittar du ett brett utbud av högkvalitativa svängbara hjul i rostfritt stål till konkurrenskraftiga priser. Vi har även hjul av gummi, PU, nylon och stål. Våra hjul är utformade för att uppfylla de högsta kraven och erbjuder utmärkt prestanda och hållbarhet. Har du frågor om vilket hjul som är lämpligt för din tillämpning? Då är du välkommen att kontakta oss för professionell rådgivning. Vår kundtjänst står till din tjänst och hjälper dig gärna att göra rätt val. Vi kan nås via telefon och e-post. Du kan också använda vårt produktsökare. Ange de egenskaper som ditt hjul måste uppfylla här, så ger vi dig en översikt över lämpliga hjul.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box