Tillbaka

Kraftiga transporthjul

Kraftiga transporthjul med hög lastkapacitet kallas också för tunga hjul. Vill du placera hjul under ett tungt föremål som måste bära mycket vikt? Välj då ett tungt transporthjul för tunga transporter.

FILTER

Kraftiga transporthjul

Kraftiga hjul

Med tunga transporthjul menar vi inte tunga i vikt, utan tillräckligt starka för att flytta tunga vikter. Länkhjul Outlet har ett brett utbud av hjul som är idealiska för att flytta tunga maskiner och utrustning. I vårt sortiment finns till exempel tunga hjul i nylon med en lastkapacitet på upp till 3000 kg per hjul. Detta gör dessa hjul väl lämpade för bland annat industriellt bruk. Med hjälp av dessa tunga transporthjul kan du förflytta inte bara maskiner, utan även till exempel båthyllor eller andra tunga konstruktioner.

Små transporthjul med hög lastkapacitet

När du letar efter ett transporthjul som kan bära en hög vikt hamnar du ofta snabbt på ett stort hjul. Detta är inte alltid bekvämt, och därför erbjuder vi vår lilla ZNY-serie. Den här serien består av tunga nylonhjul med liten diameter och en lastkapacitet på minst 300 kg per hjul. Med sin svarta färg har dessa små kraftpaket ett snyggt utseende och kan fästas på olika sätt. Faktum är att serien finns i två varianter. Montering via toppskiva är vanligast. Vi erbjuder också några modeller som kan fästas via en gängad stift. De här hjulen är mycket lämpliga för till exempel din grillmöbel eller ditt utekök.

Kraftiga transporthjul i olika storlekar och för alla användningsområden.

Transporthjul finns hos Länkhjul Outlet i olika storlekar och för alla användningsområden. Vi erbjuder ett brett sortiment för alla användningsområden. Vi erbjuder till exempel hjul som lämpar sig för inomhusbruk, hjul för utomhusbruk. Tänk till exempel på hjul för avfallsbehållare, som när de är fulla måste kunna bära en hög vikt.

Kraftiga underjordiska transporthjul

Våra tunga transporthjul för tunga transporter är lämpliga för olika underlag. Våra transporthjul är till exempel lämpliga för:

  • Mattor/golv
  • Plattor
  • Gjutet golv
  • Grus
  • Betong
  • Natursten

Använd vårt praktiska filtersystem för att välja underlag. Vi visar dig omedelbart det lämpliga hjulet.

Transporthjul på begäran

Finns ditt lämpliga transporthjul inte med på vår webbplats? Då är du välkommen att kontakta oss. Tillsammans tittar vi gärna på möjligheterna att förse dig med rätt transporthjul. Om du har andra frågor kan du kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna!

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box