Tillbaka

Dubbla länkhjul

Letar du efter ett dubbelt hjul? Här hittar du en fullständig översikt över alla våra dubbla hjul, med och utan broms. Dubbelhjul är lämpliga för många olika användningsområden. Detta är ett fast sortiment som inte ändras.

FILTER

Dubbla länkhjul

Dubbla svängbara hjul

Dubbla länkhjul är lätta att köpa online på Lankhjul Outlet. Utbudet av dubbla länkhjul är mycket omfattande. Ett dubbelt hjul kan svänga 360° och därmed rulla i alla riktningar. Eftersom den här typen av hjul har dubbla hjul har den en extra hög bärförmåga. Detta gör dessa hjul idealiska för att användas under möbler. Naturligtvis passar de även för andra tillämpningar där det krävs stor flexibilitet och hög bärförmåga. Vårt breda sortiment av svängbara hjul med dubbla hjul passar både för privata och företagsapplikationer. Från vår webbshop levererar vi våra hjul inte bara till konsumenter utan även till företag.

Alla typer av hjul med dubbla hjul

Hos WielenOutlet kan du välja mellan många olika typer av dubbla hjulrullar. Eftersom länkhjul kan svänga är föremål med den här typen av hjul lätta att flytta och styra. Ju större diameter på hjulet, desto lättare rullar det. Med ett större hjul är även lastkapaciteten ofta högre. Vi erbjuder svängbara hjul med dubbla hjul med plåtbeslag eller centralt skruvhål. De flesta hjul har ett kullager, vilket gör att de rullar mycket smidigt. Dessutom är slitbanan tillverkad av TPR (termoplastiskt gummi) och hjulkärnan av polypropen. På grund av de dubbla rullhjulen är de tyngre än till exempel enkla möbel- eller vagnsrullar.

Dubbla hjul med broms

Beroende på vad du föredrar kan du välja dubbla länkhjul med broms och utan broms. Ett bromsat hjul kan sättas på bromsen för att förhindra att hjulet vrider sig eller rullar. Användbart när föremålet måste stanna på plats. De flesta av våra hjul har dubbla bromsade hjul. Det innebär att hjulet är blockerat både i svängningsriktningen och i rullriktningen. Du kan använda dubbla hjul med broms väl när du vill göra en stabil rörlig konstruktion. Tänk till exempel på arbets- eller ritbord.

Att välja dubbla hjul

Så många hjul och så många användningsområden. Det kan göra det svårt att välja rätt dubbelrullrulle. Därför är det viktigt att du bestämmer dig för vilken diameter, lastkapacitet och typ av golv som ska användas. Om du har några frågor om vilket hjul som är lämpligt för din tillämpning står vi till din tjänst. Vårt team av specialister vet exakt vilket dubbelrullbord som kan användas och när. Du kan kontakta oss via chatt, telefon eller e-post. Dessutom kan du fylla i vårt produktsoekare. Vi står också till din tjänst om du vill ha hjälp med att lägga en beställning. Så att du alltid enkelt kan köpa rätt dubbelrullgrop för alla dina tillämpningar!

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box