Tillbaka

Fasta hjul

Massiva hjul består av en enda kropp och är mycket lämpliga för att bära tunga laster. Upptäck nu utbudet av solida transporthjul för olika tillämpningar.

FILTER

Fasta hjul

Fasta hjul

Massiva hjul är oumbärliga för många företag som behöver flytta tunga material eller maskiner. Rullarna kännetecknas av att de inte har något bandage utan består av ett stycke. Massiva hjul är mycket lämpliga för att bära tunga laster och säkerställer effektiv och säker förflyttning av dina varor. På Länkhjul Outlet erbjuder vi ett brett utbud av solida transporthjul för olika användningsområden.

Olika typer av solida hjul

Fasta hjul finns i alla former och storlekar. Det finns svängbara hjul, fasta hjul och även enkelhjul. Svängbara hjul kan svänga i alla riktningar och erbjuder därmed hög rörlighet. Fasta hjul kan däremot inte svänga och har en fast färdriktning. Vårt sortiment omfattar fasta hjul med en diameter på mellan 75 mm och 200 mm. Hjulen skiljer sig också åt i fråga om lastkapacitet. Vi erbjuder standard fasta hjul med en lägre lastkapacitet från 50 kg. Dessutom finns det tunga hjul för tunga arbeten med hög lastkapacitet, t.ex. 550 kg. För transport av de tyngsta lasterna erbjuder vi även extra tunga hjul. Dessa kraftpaket har en lastkapacitet på upp till 1 300 kg. Våra solida hjul är tillverkade av högkvalitativa material som nylon och stål. Detta säkerställer att hjulen inte blir "platta" eller plattas till när de står stilla under långa perioder. Tack vare dessa material är hjulen särskilt starka och hållbara, vilket gör att de håller i många år.

Vilka solida hjul ska man välja?

Oavsett om du letar efter hjul för en lätt maskin eller för en tung maskin kan du alltid hitta rätt solida hjul hos oss. Vilka hjul som är lämpliga beror på hur hjulet ska användas. Vill du till exempel kunna bromsa din transportvagn? Välj då ett fast hjul med broms. Kommer hjulen att användas på hårda ytor? Välj då hjul av nylon. Massiva nylonhjul är idealiska för att transportera eller bära last på plana ytor, t.ex. i lagerlokaler och skjul. Våra massiva stålhjul är idealiska för soffbord. Kommer hjulen att användas utomhus? Välj då solida hjul med gafflar i rostfritt stål. Tack vare sin höga korrosionsbeständighet är våra svängbara hjul i rostfritt stål särskilt lämpliga för alla utomhustillämpningar. Eftersom dessa hjul är lätta att rengöra lämpar de sig också väl för användning inom livsmedels- och cateringindustrin.

Köp fasta hjul

Länkhjul Outlet kan du köpa fasta hjul till konkurrenskraftiga priser. Beställningsprocessen är enkel, vilket gör att du kan göra din beställning snabbt och effektivt. Du har också kommit till rätt ställe för alla dina andra hjul, till exempel ställningshjul och transporthjul. Vårt sortiment innehåller hjul för alla användningsområden och budgetar. Vi ger dig gärna råd om rätt val för din specifika situation. Dessutom kan du alltid räkna med snabb leverans och god service. Beställ dina solida hjul idag på Länkhjul Outlet.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box