Tillbaka

Länkhjul med gänga

Letar du efter gängade hjul? På den här sidan hittar du alla våra gängade hjul. Behöver du hjälp med att välja rätt hjul? Då är du välkommen att kontakta vår kundtjänst!

FILTER

Länkhjul med gänga

Svängbara hjul med skruvgängor

Gängade länkhjul används till exempel för möbler som skrivbord, skåp, bord eller stolar. WheelsOutlet erbjuder ett brett sortiment för olika användningsområden. Dessutom erbjuder vårt sortiment ett urval av olika gängstorlekar som till exempel M8, M10 och M16. De svängbara hjulen har en belastningskapacitet från 50 kg upp till 300 kg. Letar du efter gängade länkhjul med en lastkapacitet högre än 300 kilo? Då är du välkommen att kontakta oss.

Välj gängade länkhjul

Letar du efter gängade länkhjul med gänga? Då har du kommit till rätt ställe på WielenOutlet. Vi erbjuder ett brett sortiment av länkhjul med gänga. Vi säljer till exempel stolsrullar med M8-gänga. Använd länkarna i den här texten för att navigera direkt till dessa sidor. Naturligtvis kan du också använda sökfunktionen eller vår omfattande menystruktur. På så sätt hittar du snabbt rätt produkt och även resten av vårt sortiment.

Svängbara hjul med gängad ände

Svängbara hjul med gängade ändar, gängade dubbar eller skruvgängor. Du har förmodligen stött på dessa termer under din sökning på nätet efter rätt länkhjul. Dessa termer betyder samma sak och fästs på samma sätt. Du behöver bara se till att du väljer en gängad ände med rätt diameter (M8, M10 osv.). Förutom hjul med gängad ände erbjuder WheelsOutlet också ett brett utbud av hjul som kan förses med en platta. Kort sagt, WheelsOutlet erbjuder en lösning för varje tillämpning.

 

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box