Tillbaka

Gummihjul

Gummihjul är ett av de mest ekonomiska hjulen. Gummihjulen lämpar sig för många inomhus- och utomhusbruk och är av utmärkt kvalitet. Vårt sortiment har olika typer.

FILTER

Gummihjul

Gummihjul

Du kan enkelt köpa gummihjul online på Lankhjul Outlet. Vi har ett mycket brett utbud av olika hjul för olika användningsområden. Vi levererar våra hjul till både privatpersoner och företag. Hos Lankhjul Outlet är du på rätt ställe för alla dina hjul!

Olika typer av gummihjul

Hos Lankhjul Outlet hittar du många olika typer av gummihjul. Från fasta hjul till svängbara hjul och från svängbara hjul med broms till lösa hjul. Hjulen är i allmänhet mjuka till medelhårda. Därför perfekta för körning på mindre plana ytor, trösklar är inte heller något problem.

Gummihjul online i många typer och storlekar

I vårt sortiment hittar du olika typer av gummihjul. Vi erbjuder gummihjul med en hjulkropp av plast. Hjulen är försedda med standardgummi (85° Shore A) och har goda rullningsegenskaper på mindre plana ytor med trösklar. Hjulen är slitstarka och lämpar sig för temperaturer från -20 till +80 °C. Dessa hjul är den överlägset mest ekonomiska lösningen. Du kan också komma till oss för gummihjul med en hjulkropp av stål. Dessa gummirullar har en större lastkapacitet än gummirullar med hjulhus av plast. De är tillverkade av samma gummi och har också goda rullningsegenskaper. En nackdel med gummirullar är att de i allmänhet kan ge upphov till ränder på sköra eller ljusa golv och att de kan avge en gummilukt i små utrymmen. Om du vill undvika detta kan du till exempel välja våra elastiska gummirullar, möbelrullar eller apparatrullar. Om du vill använda hjulen inomhus ska du välja våra luktfria gummihjul!

Behöver du hjälp med att välja dina gummihjul?

Så många människor, så många behov och så många användningsområden, så många olika typer av gummihjul! Vi förstår att det är svårt att välja rätt hjul online från vårt stora sortiment. Det är därför vi gärna hjälper dig. Är du till exempel inte säker på vilka hjul som är bäst lämpade för den tillämpning du har i åtanke? Undvik då att köpa vilka hjul som helst på nätet och be om råd först! Du kan alltid kontakta oss om du har några frågor. Det kan du göra via chatt, telefon eller e-post. Vårt beslutsstöd kan också hjälpa dig. Vi står också till tjänst för att hjälpa dig med att lägga en beställning. På så sätt kan du alltid enkelt köpa rätt hjul för alla dina tillämpningar!

 

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box