Tillbaka

Små fasta hjul

Skophjul för alla typer av tillämpningar. Perfekt för dina möbler, blomlådor eller grill. Upptäck vårt utbud av små fasta hjul nedan.

FILTER

Små fasta hjul

Små fasta hjul

Om du letar efter små bockhjul har du kommit till rätt ställe. Vi erbjuder ett mångsidigt utbud av små fasta hjul av hög kvalitet. Fasta hjul kännetecknas av att de till skillnad från länkhjul inte kan svänga, vilket ger dem en fast färdriktning. Oavsett om du letar efter bockhjul till ditt skåp, bord eller din grillmöbel kan du hitta ett lämpligt bockhjul för varje ändamål.

Små fasta hjul i alla typer

Bockhjul finns i olika typer. Om du letar efter små bockhjul är det viktigt att tänka på några saker. Genom att välja högkvalitativa fasta hjul som är lämpliga för ditt användningsområde ser du till att dina fasta hjul håller längre och är mindre benägna att gå sönder. I vårt sortiment hittar du små bockhjul med slitbana av nylon eller termoplastiskt gummi (TRP). Eftersom TRP-rullar är mjuka och inte streckas eller revsas är de idealiska för användning i hemmet under möbler. Fasta hjul i nylon är mycket hårda och perfekta för användning på hårda och plana ytor. De är till exempel idealiska för användning under grillbord. Lastkapaciteten för små fasta hjul kan också variera. Små möbelhjul har ofta en lastkapacitet på 40 eller 50 kilo. Dessutom har vi även tunga hjul med en lastkapacitet på upp till 300 kilo. Välj därför små fasta hjul som passar för vikten på det föremål du vill flytta.

När ska man använda fasta hjul?

Fasta hjul har en enda rörelseriktning. När du bara behöver köra rakt fram väljer du 4 fasta hjul. Till exempel för ditt skåp som du bara flyttar när du vill dammsuga eller moppa. Vill du kunna manövrera lätt? Kombinera då 2 fasta hjul med 2 länkhjul. Fördelen med den här kombinationen är lätt att se med en transportvagn. De svängbara hjulen gör vagnen lätt att styra av en person och de fasta hjulen gör att den inte lätt går sönder. Särskilt om du vill använda hjulen över längre sträckor är det tillrådligt att använda fasta hjul.

Köp små fasta hjul

Du kan enkelt köpa alla dina hjul på WheelsOutlet. Vi har ett stort lager som gör att vi kan leverera nästan alla hjul supersnabbt. Dessutom är våra hjul konkurrenskraftigt prissatta. Letar du efter små fasta hjul, men vet inte exakt vilka hjul du behöver? Ingen fara. Vår kundtjänst är redo att svara på dina frågor och hjälpa dig att välja rätt hjul. Även vår urvalsguide på hemsidan kan hjälpa dig att välja rätt hjul.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box