Tillbaka

Hjul för tung belastning med broms

Ideellt för transport av de tyngsta lasterna. Bromsen håller objektet på plats. Tunglasthjul med broms finns med nylon- eller PU-beläggning.

FILTER

Hjul för tung belastning med broms

Hjul för tung belastning med broms

Hos Länkhjul Outlet erbjuder vi ett brett utbud av hjul, inklusive hjul för tung belastning. Denna mångfald ger dig möjligheten att hitta den perfekta lösningen för dina specifika behov. Valet av rätt tunglasthjul är av avgörande betydelse för olika industriella och transportapplikationer.

Varför tunglasthjul med broms?

Tunglasthjul är konstruerade för att bära tunga laster. Förutom vanliga länkhjul för tung belastning och fasta hjul finns det också tunglasthjul med broms. Den extra bromsfunktionen ger extra fördelar genom att möjliggöra att objektet stannar på plats. Detta gör tunglasthjul med broms idealiska för olika tillämpningar där objektet måste förbli på plats efter transporten, samtidigt som stabilitet och säkerhet upprätthålls.

Rätt hjul för din tillämpning

Det finns olika tunglasthjul med broms. Du kan välja hjul med ett nylon- eller PU-belägg. Nylonhjul för tung belastning är idealiska för släta, plana golv. De har lågt rullmotstånd och är mycket slitstarka. Behöver du hjul för ojämnt underlag? Då är PU tunglasthjul det rätta valet. Dessa hjul ger viss dämpning, vilket gör körningen över ojämna ytor bekvämare. Det finns tunglasthjul med en bärkapacitet på 300 till 1 300 kg. Större bärförmågor är tillgängliga på begäran. För ställen där hjulet måste vara litet men också extremt starkt har vi små hjul för tung belastning. Dessa hjul är perfekta för tillämpningar som arbetsbänkar, där begränsat utrymme måste kombineras med förmågan att flytta tunga laster.

Vikten av kvalitet

Hos Länkhjul Outlet är du försäkrad om tunglasthjul av hög kvalitet. Våra tunglasthjul med broms uppfyller de högsta standarderna för hållbarhet och prestanda. Vi förstår att dessa hjul måste arbeta under tuffa förhållanden och har därför sett till att det finns en extra kraftig hus och dubbla tätade kullager. Du kan lita på att våra hjul utför sitt arbete problemfritt.

Köp hjul för tung belastning med broms på Länkhjul Outlet

Sammanfattningsvis, om du letar efter hjul för tung belastning med broms av högsta kvalitet behöver du inte leta längre. Vi erbjuder hjul av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Våra tunglasthjul med broms är utformade för att möta kraven från de mest krävande tillämpningarna. Dessutom står vi redo att hjälpa dig att hitta de perfekta hjulen för dina specifika behov. Säkerhet och stabilitet är av största vikt, och våra tunglasthjul med broms erbjuder just det.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box