Tillbaka

Arbetsbänk hjul

En arbetsbänk på hjul, det är praktiskt! Alla våra arbetsbänkshjul är speciellt utvalda och av hög kvalitet.

FILTER

Arbetsbänk hjul

Rullar för arbetsbänk

En arbetsbänk med hjul kan vara en gudagåva om du regelbundet flyttar din arbetsstation eller om du har trånga arbetsutrymmen. Det beror på att en arbetsbänk på hjul är lätt att flytta så att du kan utnyttja ditt arbetsutrymme optimalt, så den ger dig så att säga extra arbetsutrymme, till skillnad från en arbetsbänk utan hjul. Dessutom ger hjul extra stabilitet och minskar risken för att golvet skadas. Dessutom ger den dig möjlighet att till och med gå ut och arbeta utomhus! Arbetsbänken är trots allt lätt att flytta.

Har du redan en arbetsbänk men vill göra den mer mobil? Då har du kommit till rätt ställe på Länkhjul Outlet.

Typer av hjul för arbetsbänkar

Det finns olika typer av arbetsbänkshjul tillgängliga. Det finns till exempel arbetsbänkar med fasta hjul, vilket innebär att hjulen inte kan svänga. Vi kallar dem också för fasta hjul. Dessa hjul är inte svängbara, vilket innebär att du bara kan köra bordet från vänster till höger eller fram till bakåt, beroende på montering. Arbetsbord med svängbara hjul är däremot lätta att manövrera och kan därför placeras på olika ställen. Detta kan vara användbart om du vill flytta arbetsbänken ofta eller om du har ett litet arbetsutrymme. Hjul ger möjlighet att förflytta sig i alla riktningar. När detta är ett krav rekommenderar vi dessa hjul. Du kan då flytta din arbetsbänk på samma sätt som du gör med en kundvagn eller en möbelhund. Även när du väljer fasta hjul är det klokt att överväga att kombinera två fasta hjul med två länkhjul. På så sätt kan du manövrera som du skulle göra med till exempel en transportvagn.

I sortimentet av arbetsbordshjul från Länkhjul Outlet hittar du bland annat följande:

  • Fasta hjul
  • Svängbara hjul
  • Enskilda hjul

Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa arbetsbänkshjul, så att du alltid kan hitta rätt hjul till din arbetsbänk. Våra hjul är tillverkade av robust och slitstarkt material, så de håller länge och håller din arbetsbänk säker och stabil. Dessutom är våra hjul lätta att installera, så du kan komma igång snabbt.

Köp hjul till arbetsbänken på Länkhjul Outlet

Förutom kvalitet erbjuder vi också utmärkt service. Vi är alltid redo att hjälpa dig att välja rätt hjul till din arbetsbänk. Har du några frågor? Då är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Dessutom erbjuder vi också en bra eftermarknadsservice och ger alltid minst två års garanti på våra hjul. Med våra arbetsbordshjul kan du enkelt flytta din arbetsbänk så att du alltid kan arbeta på den plats som passar bäst för ditt projekt. Oavsett om du är en professionell hantverkare eller bara tycker om att göra småjobb på fritiden, kommer du med våra hjul alltid att ha en stabil och rörlig arbetsstation till ditt förfogande.

Så om du letar efter arbetsbordsrullar, ta en titt på vårt sortiment och låt dig överraskas av den kvalitet och service vi erbjuder. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt hjul till din arbetsbänk så att du snabbt kan börja arbeta med dina projekt igen.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box