Tillbaka

Fasta hjul

Du kan köpa hjul online på Länkhjul Outlet. Vi har ett mycket brett sortiment av fasta hjul och levererar våra hjul till både privat- och företagskunder.

FILTER

Fasta hjul

Fasta hjul

Behöver du ett fast hjul? Då är du på rätt ställe. Vi erbjuder det största utbudet av fasta hjul i Nederländerna. Fasta hjul kännetecknas av att de inte kan rotera 360° som svängbara hjul, vilket ger dem en fast färdriktning. Eftersom vi också har fasta hjul i alla serier passar de alltid bra i en kombination med länkhjul.

Köp olika typer av fasta hjul

På WheelsOutlet har vi fasta hjul för alla typer av användningsområden. Oavsett om du behöver små fasta hjul eller fasta hjul för utomhusbruk hittar du allt hos WheelsOutlet. Vi levererar till exempel nylon- och PU-hjul till livsmedelsindustrin. Ofta är det också fasta hjul i rostfritt stål. Det finns också fasta hjul för möbler eller andra lättare föremål som behöver flyttas lätt. Det finns också hjul för containrar och andra tunga laster i form av tunga hjul. Tunga fasta hjul har en mycket hög bärförmåga, vilket gör det möjligt att transportera i princip vilken produkt som helst. Det hjul som har den högsta lastkapaciteten har en lastkapacitet på 1300 kg per hjul. Så när man använder 4 hjul kan den bära 5200 kg! Detta är förstås en stor skillnad jämfört med minirullar med fasta hjul, som ofta bara har en lastkapacitet på 50 kg.

Bockhjul för utomhusbruk är också populära. De används ofta under grillbord eller på byggarbetsplatser. Vi har dem i standardfärgen, men också till exempel som kompletta svarta bockhjul eller retro vintage bockhjul.

När väljer jag ett fast hjul?

När du bara behöver köra rakt fram till exempel väljer du 4 fasta hjul. Vill du kunna manövrera lätt? Kombinera då 2 fasta hjul med 2 svängbara hjul. Fördelen med att använda fasta hjul i kombination med länkhjul är lätt att se när man använder en transportvagn. Transportvagnen är lätt att styra på grund av de svängbara hjulen, men på grund av de fasta hjulen håller den också bra riktning. Utan fasta hjul bryter vagnen nämligen ut snabbare och kräver kontinuerlig styrning. Så om du behöver köra över längre sträckor är det definitivt tillrådligt att också använda fasta hjul.

Att köpa fasta hjul

När valet väl är gjort är det enkelt att köpa fasta hjul. Lägg dem i din varukorg och efter kassan skickas hjulen omedelbart. Som ett resultat av detta kommer du att ha dem i ditt hus snabbt och kan njuta av den bekvämlighet som hjulen kommer att ge dig. Vill du köpa ett hjul, men är inte säker på vilket ännu? Använd då vårt produktsoekare. Den är speciellt utformad för att hjälpa dig att göra rätt val bland alla fasta hjul. Dessutom kan vår kundtjänst också hjälpa dig i ditt sökande efter rätt hjul.

Tillräckliga skäl för att beställa dina fasta hjul snabbt

Förutom det breda utbudet av fasta hjul är den mycket goda kvaliteten till ett mycket konkurrenskraftigt pris också en mycket god anledning att beställa dina fasta hjul hos WheelsOutlet. Och om du inte är nöjd? Då får du helt enkelt pengarna tillbaka. Vi står nämligen bakom våra produkter. Alla hjul testas av oss i förväg, eftersom vi vet hur viktigt det är att hjulet rullar bra. Skulle du ändå inte vara nöjd kan du helt enkelt returnera dem inom 90 dagar. Vi ger till och med 2 års garanti på våra bockhjul. Vi ser fram emot din beställning. Och skulle vi kunna hjälpa dig med något? Vi står till din tjänst!

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box