Tillbaka

Låga hjul

Letar du efter låga hjul? Låga hjul har en låg bygghöjd och tar därför liten plats. Se vårt produktsortiment här.

FILTER

Låga hjul

Låga länkhjul

Om du letar efter hjul som ligger lågt mot marken är låga hjul ett utmärkt val. Dessa hjul är lämpliga för att flytta föremål som ligger lågt till marken, t.ex. bord, stolar och andra möbler. Men även maskiner eller andra större föremål. Dessa hjul är idealiska för situationer där föremålet inte ska lyftas för högt, till exempel i lagerlokaler eller förvaringsutrymmen, eller när hjulet inte ska vara alltför framträdande och ligger under enbart för funktionalitetens skull.

Fördelarna med låga hjul

En fördel med låga länkhjul är att de har en låg profilhöjd. Det innebär att hjulet inte tar upp mycket utrymme och att föremålet inte behöver lyftas för högt. Detta gör hjulet lämpligt för situationer där det finns lite utrymme. Till exempel ett skåp som måste komma under ett skrivbord. Dessutom ger låga hjul också extra stabilitet. Eftersom det föremål som hjulet är monterat under förblir nära marken är tyngdpunkten låg. Detta ger konstruktionen på hjul mer stabilitet.

Fastställande av låga hjul

En annan fördel med låga länkhjul är att de är lätta att montera. Detta gör hjulet lätt att använda och underhålla. Lankhjul Outlet erbjuder en lösning för alla typer av fastsättning. Nämligen:

-Fastställande via toppskiva

- Fästning via gängad stift

- Fastsättning via stift

- Fastsättning genom bulthål

Köp låga hjul på Lankhjul Outlet

Våra låga hjul är en idealisk lösning för att flytta föremål som måste ligga lågt mot marken eller där hjulet inte får stå ut för mycket. Tänk till exempel på din inredning. Hjulet har en låg profilhöjd, ger extra stabilitet, är lätt att montera och använda. Våra låga hjul finns i olika material som gummi, nylon eller PU. En översikt över de olika materialen hittar du här. Kolla in för- och nackdelar med varje typ av material innan du gör ditt val. Se vårt sortiment av låga hjul för mer information och för att hitta rätt hjul för din situation. Är du fortfarande inte riktigt framme? Kontakta då vår kundtjänst. De hjälper dig gärna.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box