Tillbaka

Stolhjul

Hjul till stolar och matstolar från Länkhjul Outlet är enormt praktiska. Våra hjul är starka och lätta att rulla, vilket ger stolarna hög användbarhet.

FILTER

Stolhjul

Stolshjul

Vill du byta ut stolens nuvarande hjul? Eller bara sätta dina stolar på hjul? På Länkhjul Outlet kan du enkelt köpa rätt stolshjul för ditt användningsområde online. Vi levererar våra hjul till både privatpersoner och företag. De flesta stolshjul i vårt sortiment är länkhjul. Därefter finns de i olika varianter.

Olika varianter av stolsrullar

Med hjul är det mycket enklare att flytta din stol med hjälp av hjul. Eftersom vi inte använder mjukgörare i våra hjul löper du också mindre risk att skada golvet och/eller lämna fläckar. Vårt sortiment av understolsrullar består av dubbla och enkla rullar, som skiljer sig från varandra bland annat när det gäller fästmetod, material och färger.

Fästning

Våra stolsrullar kan monteras med hjälp av en platta, en gängad stift, en stolpe eller en montering med centralt skruvhål. Vilken typ av infästning som används beror på vilken stol den ska monteras på. Vi kan leverera hjul med olika beslag i olika storlekar. För de exakta måtten, se specifikationerna per artikel. Det finns alltså alltid ett hjul som passar dina behov.

Material

Förutom olika typer av beslag har vi hjul av olika material. Vi har till exempel hjul av nylon, nylon med ett injicerat lager PU, (genomskinlig) plast och termoplastiskt gummi. För varje material kan tillämpningen eller användningen av stolsrullarna skilja sig åt. Ett nylonhjul är till exempel bättre att inte använda på bräckliga golv, eftersom det till exempel kan repa sig. Stolsrullar med en PU-yta är däremot lämpliga för parkettgolv.

Med eller utan broms

Vi erbjuder länkhjul med och utan broms. Vill du kunna låsa din stol? Välj då ett hjul med broms. Detta garanterar att stolen stannar på plats.

Med eller utan lock

Förutom standardhjul utan lock erbjuder vi även hjul med lock. Detta lock förhindrar att damm kommer in i hjulen och lagren och ser till att hjulet fortsätter att rulla smidigt.

Behöver du hjälp med att välja dina stolsrullar?

Eftersom utbudet är stort är det inte alltid lätt att göra rätt val. Därför finns vårt team av specialister på plats för att ge hjälp varje arbetsdag från morgon till kväll. Så tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller är oklar. Dessutom har vi ett produktsökare som kan hjälpa dig att köpa hjul för din tillämpning.

Rätt adress för alla dina hjul

Förutom stolsrullar, som ingår i vårt sortiment av möbelrullar, erbjuder vi även bland annat soffbordsrullar, sidobordsrullar och kontorsstolsrullar. Du har också kommit till rätt ställe för hjul för andra användningsområden, till exempel grillhjul eller tunga hjul. Länkhjul Outlet är nämligen en totalleverantör av alla typer av svängbara och fasta hjul. Med vårt fasta sortiment får du alltid kvalitet till konkurrenskraftiga outletpriser.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box