Tillbaka

Grillhjul

Med grillhjul kan du enkelt flytta din grill eller ditt grillbord dit du vill ha det. I vårt sortiment hittar du högkvalitativa länkhjul, fasta hjul och lösa hjul.

FILTER

Grillhjul

Grillhjul

Är grillens nuvarande hjul slitna? Eller vill du sätta ditt grillbord på hjul? Då är du rätt på WheelsOutlet. Vi erbjuder ett brett utbud av grillhjul som gör att du kan anpassa din grill eller dina möbler. På så sätt behöver du inte köpa en ny grill eller kämpa för att flytta ditt grillbord längre.

Olika typer av grillhjul

Om hjulen på din grill inte längre går smidigt gör du klokt i att byta ut dem. På så sätt kan du utan ansträngning rulla tillbaka grillen till skjulet eller garaget i dåligt väder. Vårt breda sortiment erbjuder dig ett stort urval av hjul. Vilket grillhjul du behöver beror på ett antal faktorer.

Typ av hjul

Först och främst är det viktigt att veta vilken typ av hjul du behöver. Det finns svängbara hjul, fasta hjul och lösa hjul. Svängbara hjul kan vrida sig och rulla i alla riktningar. Fasta hjul däremot kan bara röra sig fram och tillbaka. Ett löst hjul, om det har rätt storlek, passar helt enkelt in i gaffeln på ditt nuvarande hjul. Beroende på hur väl grillen eller möbeln behöver vara manövrerbar eller roterbar kan du välja svängbara hjul eller en kombination av fasta och svängbara hjul. Om du också vill säkra grillen eller möbeln ska du välja ett hjul med broms.

Hjulens belastningskapacitet

Det är också viktigt att de hjul du väljer kan bära t.ex. grillmöbelns vikt. Ta föremålets totala vikt och dela den med 3. Vi erbjuder grillhjul med en lastkapacitet på 50 till 300 kilo.

Fastställande av hjul

Hjul kan fästas på olika sätt, till exempel med toppskiva eller med centralt hål. Hjul med toppskiva fästs med 4 skruvhål. Dessutom fästs hjul med ett centralt hål med 1 skruvhål.

Randiga grillhjul

Över vilket underlag ska du köra grillen (bordet)? Det är bra att tänka på detta. Svarta gummihjul kan till exempel lämna ränder. Om detta är ett problem kan du välja grå hjul. Grå hjul är nämligen streckfria.

Köp grillhjul online

WheelsOutlet är rätt adress för alla dina behov av hjul. Vi erbjuder hjul av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Dessutom kan vi leverera de flesta av våra hjul direkt från lager. Så du har dina BBQ-hjul snabbt hemma!

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box