Tillbaka

Små hjul

Letar du efter små hjul? Kolla in vårt sortiment här!

FILTER

Små hjul

Små hjul

Små hjul är små hjul som lämpar sig för t.ex. kontorsstolar, sidobord, klädställ, planteringslådor och mycket mer. Fördelen med små hjul är att de är lätta och lätta att montera. Och inte oviktigt; alltid till ett mycket konkurrenskraftigt pris på WielenOutlet! Våra små hjul finns väl i lager och är även mycket intressanta att beställa i stor skala.

Små länkhjul med broms

WheelsOutlet erbjuder ett brett sortiment av små hjul som är lämpliga att placera under stolar, kontorsstolar eller andra möbler. Tack vare det stora sortimentet erbjuder vi hjul som kan fästas på olika sätt. Våra hjul kan till exempel monteras med:

  • Toppskiva
  • Enkelt skruvhål
  • Gängad stift
  • Gängruta

Detta garanterar att du alltid hittar ett lämpligt hjul hos oss. Dessutom erbjuder vi 5 års garanti på många av våra små hjul. Känns igen på den orange logotypen på produktbilden. Rullarna finns från 40 mm och finns med broms och utan broms. Våra bromsade länkhjul är förstås extra praktiska när du använder dem till möbler som du regelbundet flyttar men som måste stå stilla och stabilt.

Våra små hjul är mycket användarvänliga, de är starka, rullar lätt och är bekväma att använda. För att hitta rätt hjul enkelt och snabbt kan du använda filteralternativen till vänster på sidan. På vår hemsida erbjuder vi en sökfunktion där du kan välja alla relevanta kriterier för att hitta den perfekta hjulet.

Små hjul med hög lastkapacitet

Letar du efter små hjul som ändå har en hög lastkapacitet? Då erbjuder vi den perfekta serien hjul för dig. Vår ZNY-serie börjar från en diameter på 50 mm med en lastkapacitet på upp till 300 kg per hjul. Detta lilla kraftpaket kommer i en vacker svart design och passar därför till nästan alla dina tillämpningar. Höljet är tillverkat av högkvalitativt galvaniserat stål och är därför robust och av absolut högsta kvalitet.

Hjälp eller råd om små hjul?

Letar du efter små svängbara eller fasta hjul men vet inte exakt vilka hjul du behöver? Oroa dig inte, vår kundtjänst är redo att svara på dina frågor och hjälpa dig att välja rätt hjul.

Finns hjulet du letar efter inte på vår webbplats? Även då tittar vi gärna på möjligheterna tillsammans. Kontakta oss per telefon eller använd den bekväma chattfunktionen.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box