Tillbaka

Flightcase-hjul

Flightcase-hjulen gör det lätt att flytta din flightcase. Våra flightcase-hjul är mycket motståndskraftiga, har en hög belastningskapacitet och är icke-märkande.

FILTER

Flightcase-hjul

Flight case hjul

Flightcase-rullar gör din flightcase mobil och lätt att flytta. Perfekt när du flyttar tung ljud- och ljusutrustning. Är de nuvarande hjulen under din flightcase slitna? Eller vill du göra hjul under ditt flightcase? Då har du kommit till rätt ställe på Lankhjul Outlet. Vi erbjuder ett brett utbud av hjul för flightcase. Därför erbjuder vi alltid rätt flightcasehjul för din situation.

Typer av flightcase-hjul

Ett flightcasehjul kan kännas igen på sin slående blå färg. Det som gör Flight Case-hjul lämpliga för sin uppgift är att de är motståndskraftiga, har en hög belastningskapacitet och inte är strimmiga. Flightcase-hjul är i själva verket tillverkade av elastiskt naturgummi. Därför är hjulen fjädrande och plattas inte ut när de står stilla. Du kan alltså rulla din flightcase på hjul smidigt och problemfritt, även om den har stått stilla länge. Dessutom kan flightcasehjulen användas både inomhus och utomhus. På så sätt kan du rulla din flightcase från bilen inomhus utan problem. Förutom det vanliga blå flightcasehjulet finns det även grå flightcasehjul.

Rätt flightcase-hjul

Hur väljer du rätt flightcasehjul? Det beror på ett antal faktorer. Viktigast är den bärförmåga som flightcasehjulen ska ha. För att veta vilken lastkapacitet hjulen behöver, ta vikten på ditt flightcase med tyngsta innehåll (t.ex. tunga förstärkare och tunga ljuseffekter) och dividera denna vikt med 3. När flightcasen flyttas är det inte alltid så att alla fyra hjulen står på marken. Dessutom är det bra att veta att ju större hjulet är, desto lättare rullar det. Typen av hjul är också viktig. Det finns nämligen svängbara hjul, fasta hjul och lösa hjul att välja mellan. Som namnet antyder kan svängbara hjul svänga. Fasta hjul rullar bara fram och tillbaka. Beroende på hur rörlig din flightcase behöver vara kan du välja en kombination av 2 svängbara hjul och 2 fasta hjul eller 4 svängbara hjul. Det är praktiskt att ta med minst 1 eller 2 svängbara hjul med bromsar. Då kan du sätta din flightcase med värdefull utrustning på bromsen så att den inte bara rullar iväg.

Lankhjul Outlet är alltid det bästa valet.

Att beställa flightcasehjul hos Lankhjul Outlet är alltid rätt val. Tack vare vårt stora lager kan vi snabbt leverera hjul för olika användningsområden. Dessutom är alla våra hjul konkurrenskraftigt prissatta. På så sätt kan du handla flightcasehjul billigt och få hem dem snabbt.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box