Tillbaka

Nylonhjul / Polyamidhjul

Svängbara hjul i nylon är idealiska för användning på hårda och plana ytor. Eftersom de kan vridas i alla riktningar ger nylonhjul en stor rörlighet.

FILTER

Nylonhjul / Polyamidhjul

Svängbara hjul i nylon

Svängbara hjul av nylon används ofta i industriella och kommersiella tillämpningar på grund av deras utmärkta prestanda och hållbarhet. Eftersom de är tillverkade av högkvalitativ nylon erbjuder dessa hjul ett utmärkt motstånd mot slitage och korrosion. Oavsett om du letar efter hjul till en transportvagn, en verkstadsvagn eller en maskin, hittar du på Länkhjul Outlet alltid rätt nylonhjul för dina specifika behov. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av högkvalitativa nylonhjul av hög kvalitet. Våra hjul tillverkas enligt de högsta branschstandarderna och testas regelbundet för att säkerställa kvalitet och prestanda. Svängbara nylonhjul kan kombineras med våra fasta nylonhjul. Enskilda hjul finns också tillgängliga för utbyte.

Svängbara nylonhjul för alla användningsområden

Vi har ett brett utbud av nylonhjul för alla användningsområden. Hjulen finns i olika storlekar och modeller, så att du alltid kan hitta rätt hjul. Vi erbjuder till exempel nylonhjul med diametrar från 50 mm till 200 mm. Som regel gäller att ju större hjulet är, desto lättare rullar det. Förutom standardhjul kan du också välja hjul med bromsar. Bromsade hjul ger extra säkerhet och kontroll i upptagna och krävande miljöer. Svängbara hjul i nylon är hårda och därför utmärkta för användning på plana ytor, till exempel i lagerlokaler och skjul. För lite mer ojämna golv rekommenderar vi PU-rullar. Vill du transportera tunga laster? Det finns tunga hjul i nylon för detta ändamål. Dessa hjul är perfekta för att transportera och bära (extra) tunga laster och tunga transporter som hård sten/granit och tunga konstruktioner. Svängbara hjul i nylon är också mycket lämpliga för utomhusbruk. Dessa hjul har en gaffel av rostfritt stål. RVS eller INOX är ett starkt och hållbart material med utmärkt motståndskraft mot korrosion. Detta gör det perfekt för användning inom till exempel livsmedelsindustrin eller i en miljö med hög luftfuktighet. Eftersom ett hjul i rostfritt stål är lätt att rengöra och är motståndskraftigt mot de flesta rengöringsmedel är det mer hygieniskt än många andra typer av hjul.

Köp svängbara hjul av nylon

På Länkhjul Outlet hittar du nylonhjul av bästa kvalitet till lägsta pris. Dessutom kan du dra nytta av vår snabba leverans och utmärkta kundservice. Vår erfarna kundtjänst är alltid redo att hjälpa dig att hitta rätt hjul för din specifika tillämpning. Vår snabba leverans garanterar att du får dina hjul i tid och i utmärkt skick.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box