Tillbaka

Kontorsstol hjul för laminat

Letar du efter hjul för kontorsstolar som är lämpliga för laminat? Ta då en titt på erbjudandet nedan!

FILTER

Kontorsstol hjul för laminat

Kontorsstol hjul för laminat

En bra kontorsstolsrulle är oumbärlig för en bekväm och produktiv arbetsmiljö. Kontorsstolsrullar för laminat är speciellt utformade för att röra sig smidigt över den här typen av golv, utan att orsaka skador. De minskar också buller och friktion, vilket gör att du kan röra dig fritt utan att distraheras av buller eller blockerande hjul. Den största fördelen med kontorsstolsrullar för laminat är naturligtvis att de inte orsakar skador eller repor.

Olika kontorsstolshjul för laminat

Det finns olika typer av kontorsstolsrullar för laminat på marknaden, så det är viktigt att välja rätt. Du kan till exempel välja hjul med hårda eller mjuka däck, beroende på tjockleken och hårdheten på ditt laminatgolv. Hårdare däck passar bättre för tjockare och hårdare laminatgolv, medan mjuka däck passar bättre för tunnare och mjukare laminatgolv. Mjuka däck kan naturligtvis också användas på hårdare golv, vilket ökar rullkomforten.

Kontorsstolshjul för laminat i bruk

En kontorsstol med hjul är ett praktiskt tillbehör att ha om du tillbringar mycket tid vid ditt skrivbord. Med hjul kan du enkelt byta plats och behöver inte hela tiden resa dig upp för att till exempel ta ett dokument. Dessutom innebär hjul att du behöver använda mindre kraft för att flytta stolen, vilket gör det bekvämare att arbeta vid skrivbordet. Trots detta kan det hända att ett kontorsstolshjul går sönder. Du kan då enkelt beställa ett nytt hjul på Länkhjul Outlet. Kommer du att arbeta mer hemifrån eller byta ut din arbetsplats med en annan typ av golv, till exempel laminat? Då kan du behöva andra hjul för att undvika att ditt nya laminatgolv skadas. På den här sidan hittar du vårt utbud av lämpliga hjul för laminatgolv.

Beställ kontorsstolsrullar på Länkhjul Outlet

En av de många fördelarna med att beställa kontorsstolsrullar från Länkhjul Outlet är att vi har ett brett sortiment och att du kan beställa rullarna individuellt. Är ett hjul trasigt? Då behöver du inte byta ut hela uppsättningen. Kontrollera bara om hjulet har samma storlek och passform. Hittar du fortfarande inte rätt hjul eller har du andra frågor för att göra rätt val av hjul? Kontakta då vår kundtjänst; de ger dig gärna expertråd så att du kan beställa rätt hjul. Så att du kan fortsätta med din kontorsstol under lång tid.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box