Tillbaka

Länkhjul- Beställ online på Lankhjul-Outlet.se

Att köpa hjul online är möjligt på Lankhjul-Outlet.set. Vi har ett mycket omfattande sortiment. Vi levererar våra hjul till både individer och företag. På Lankhjul-Outlet.se är du på rätt plats för alla dina hjul! Läs mer råd ...

FILTER

Länkhjul- Beställ online på Lankhjul-Outlet.se

På Lankhjul-Outlet.se kan du naturligtvis också hitta svängbara hjul. Svängbara hjul är hjul som kan svänga i alla riktningar, så att du kan röra dig i alla riktningar. I vår butik hittar du hjul med en topplatta, som du enkelt kan fästa med 4 bultar, och hjul med ett centralt hål. Dessa hjul har ett monteringshål. Du kan fästa svängbara hjul med ett centralt hål, med en bult eller med en expander, som du hittar här.

 

När använder du bromshjul eller kombinerar med fasta hjul?

Om du måste manövrera hjulen i många olika riktningar är det bäst att gå på fyra svängbara hjul. Om du måste flytta mycket i en rak linje är det bättre att använda två fasta hjul och 2 (broms) hjul. Ta en titt på vad du vill använda hjulen till. För svängbara hjul, liksom alla andra hjultyper, ju större hjulen är, desto lättare är det att flytta.

 

Ett urval av vad vi har att erbjuda

Gummihjul - den mest ekonomiska lösningen

Nylonhjul - för släta ytor

PU-svängbara hjul - för industri och transport

Möbelhjul - streckfria hjul

Vintage hjul - perfekt för under möblerna

 

Köp svängbara hjul på Lankhjul-Outlet.se

Behöver du nya hjul, men vet inte vilka du ska gå efter? Lankhjul-Outlet.se hjälper dig gärna. Vi har hjul i olika former och storlekar, så det finns alltid ett hjul som passar din applikation. Vi har små svängbara hjul från 40 kg till extra tunga och slitstarka hjul med en kapacitet på upp till 3,000 kg. Kontakta oss om du inte är säker eller beställ dina PU-hjul online!

 

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Vi vill placera cookies på din dator för att hjälpa oss att göra denna webbplats bättre. Är detta ok? Ja Nej Mer om cookies »