Tillbaka

Länkhjul

Vill du köpa hjul? Det kan du göra snabbt och enkelt på Lankhjul Outlet. Vi har ett mycket brett sortiment av hjul och levererar våra hjul till både privatpersoner och företag.

FILTER

Länkhjul

Hjul

Du kan enkelt köpa hjul online på WielenOutlet. Vi har ett mycket brett utbud av olika hjul för olika användningsområden. Från vår omfattande webbshop levererar vi våra hjul till både privatkunder och företag.

Köp olika typer av hjul

Vem som helst kan komma till oss för att köpa hjul. Oavsett om du letar efter vackra länkhjul för under dina möbler eller om du letar efter tunga hjul till ditt företag för att flytta dina tyngsta laster, hittar du allt här. Hjul som inte lämnar märken, är luktfria eller läckagesäkra; du kan köpa de hjul du söker online hos oss. Vårt lager är mycket stort, så vi kan nästan alltid leverera rätt hjul från lagret. Hos oss är du alltid säker på utmärkt kvalitet till ett mycket konkurrenskraftigt pris, som dessutom levereras mycket snabbt.

Hjul i alla former och storlekar

På WielenOutlet har vi många olika typer av hjul till försäljning online. Som namnet säger kan ett svängbart hjul svänga. Detta gör det lätt att styra när man rör sig. Ju större diameter hjulet har, desto lättare rullar det. Dessutom är lastkapaciteten ofta högre med ett större hjul. Med tunga hjul överstiger belastningskapaciteten till och med 1000 kg per hjul! Dessutom kan ett länkhjul ha en toppskiva eller ett centralt skruvhål. Detta gör att den kan användas på olika sätt. Du kan köpa hjul med bromsar eller hjul utan bromsar. Detta beror på dina önskemål. Rullhjul med broms säkerställer att produkten stannar bättre på plats. Dessutom skiljer sig slitbanan också mellan hjul med hjul. Trädet kan till exempel vara tillverkat av PU, nylon eller gummi. Ett svängbart gummihjul finns även i olika typer av gummi som elastiskt gummi, återvunnet gummi och termoplastiskt gummi. Varje typ av gummihjul har sina egna fördelar.

Behöver du hjälp med att välja ditt hjul?

Så många människor, så många behov och så många användningsområden, så många olika typer av hjul! Vi förstår att det är svårt att välja rätt underlag från vårt stora sortiment. Det är därför vi gärna hjälper dig. Är du till exempel inte säker på vilken produkt som är bäst lämpad för den tillämpning du har i åtanke? Undvik då att köpa hjul på nätet bara sådär, och be först om råd! Du kan alltid kontakta oss om du har några frågor. Det kan du göra via chatt, telefon eller e-post. Vårt beslutsstöd kan också hjälpa dig. Vi står också till tjänst om du vill ha hjälp med att lägga en beställning. På så sätt kan du alltid enkelt köpa rätt hjul för alla dina tillämpningar!

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box