Tillbaka

Transporthjul med broms

Transporthjul med broms för många olika användningsområden. Från hjul för plattformsbilar till transporthjul för vagnar. Bromsen håller föremålet på plats.

FILTER

Transporthjul med broms

Transporthjul med broms

Länkhjul Outlet är den största nätbutiken för hjul. Om du letar efter hjul har du kommit till rätt ställe. Förutom svängbara hjul, fasta hjul och individuella hjul erbjuder vi ett sortiment av svängbara transporthjul med broms. Transporthjul gör dina transportjobb enkla. Ett transporthjul med broms kännetecknas av två viktiga egenskaper. Eftersom det är ett svängbart hjul kan hjulet rulla i alla riktningar. Detta ger dig stor rörlighet när du flyttar föremålet. Tack vare bromsen kan hjulet dessutom låsas. Detta låser både rull- och vridriktningen på de flesta typer. Användbart när föremålet måste förbli på plats. Transporthjul med broms kan kombineras väl med andra typer av hjul, t.ex. fasta eller länkhjul.

Bromsade transporthjul i många olika varianter

Hjul finns i alla former och storlekar. Till dessa hör bland annat transporthjul med broms. Dessa hjul kan användas till exempel under rullcontainrar, arbetsbänkar/-vagnar, lagervagnar och flightcase. Förutom större hjul erbjuder vi även mindre transporthjul för lättare transportarbeten. I det breda sortimentet har du möjlighet att välja mellan bandtyp, beslag, lagertyper, men även hjulets belastningskapacitet. Vilket däckmaterial du ska välja beror på var du vill använda transporthjulet. Kommer du att köra över ett hårt och platt golv? Välj då hjul av nylon. Ska hjulet också vara lämpligt för att ta sig över trösklar? Välj då till exempel gummihjul. Dessutom skiljer sig rullarna åt i fråga om typ av fastsättning. Det finns bromsade transporthjul med toppskiva, centralt hål och gängad stiftinfästning. En av de viktigaste sakerna att bestämma är vilken lastkapacitet hjulet ska ha. För att göra detta tar du föremålets totala vikt och delar den med 3. Då har du den minsta lastkapacitet som du behöver. Vi erbjuder bromsade länkhjul med en lastkapacitet på 40 till 1300 kg. Du hittar alltså ett lämpligt transporthjul med broms för varje situation.

Köp transportrullar med broms

Hos Länkhjul Outlet kan du enkelt köpa rätt transporthjul med broms. Vi förstår att det kan vara svårt att göra rätt val. Det är därför vi gärna hjälper dig. Är du inte säker på vilket hjul som är bäst lämpat för ditt användningsområde? Ta då kontakt med oss. På så sätt undviker du att av misstag beställa fel typ. För att göra valet lättare för dig erbjuder vi även ett urvalshjälpmedel. Utifrån dina krav visar vi dig de lämpliga hjulen i vårt sortiment. Så du kan enkelt köpa rätt hjul av oss!

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box