Tillbaka

Lösa hjul

Det är bara att köpa lösa hjul online på WheelsOutlet. Vi har ett mycket brett sortiment som passar för många användningsområden. Vi levererar våra lösa hjul till både privatpersoner och företag.

FILTER

Lösa hjul

Individuella hjul

Du kan enkelt köpa lösa hjul online på WheelsOutlet. Vi har ett mycket brett utbud av olika reservhjul för en mängd olika användningsområden. Vi levererar alla våra hjul till både privatpersoner och företag. Hos WheelsOutlet är du på rätt ställe för alla dina behov av hjul.

Varför ska man köpa enskilda hjul?

Våra hjul lämpar sig för separat montering eller utbyte. Ett reservhjul är användbart när höljet på det gamla hjulet fortfarande är i gott skick, men till exempel hjullagret är slitet. Då behöver du bara byta ut det lösa hjulet i stället för hela det svängbara eller fasta hjulet. Ett hållbart men också kostnadseffektivt val. Vi erbjuder ett komplett sortiment med rätt hjul för varje tillämpning. Oavsett om du letar efter vackra lösa hjul för under dina möbler och stolar eller om du behöver lösa hjul för tunga transporter som kan flytta dina tyngsta laster; du hittar allt här.

Olika typer av hjul

Det finns många olika hjul till salu. De skiljer sig åt när det gäller till exempel material, lastkapacitet, diameter och färg. Vanligtvis är det så att ju större diameter ett hjul har, desto lättare rullar det. Vi erbjuder lösa hjul från 50 mm till 400 mm i diameter. Ofta är lastkapaciteten högre ju större diametern är. Vårt sortiment omfattar möbelhjul med en lastkapacitet på 40 kg till tunga hjul som kan bära upp till 3000 kg. De lösa hjulens slitbanor kan också vara olika. Den kan till exempel vara tillverkad av PU, nylon eller gummi. Gummihjul finns även i olika typer av gummi som elastiskt gummi, återvunnet gummi och termoplastiskt gummi. Ditt val beror på användningsområdet för hjulet.

Beställ snabbt dina lösa hjul

Förutom ett stort urval av hjul och rullar är du hos oss säker på god kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Definitivt en bra anledning att beställa dina lösa hjul hos WheelsOutlet. Och om du inte är nöjd? Då får du pengarna tillbaka eftersom du kan returnera produkterna inom 90 dagar. Vi står nämligen bakom våra produkter. Alla lösa hjul testas av oss i förväg, vi vet hur viktigt det är att hjulet rullar bra. Vi ser fram emot att ta emot din beställning. Och skulle vi kunna hjälpa dig med något? Vi står till din tjänst!

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box