Tillbaka

Länkhjul med M10-gänga

Svängbara hjul med M10-gänga är lätta att montera under dina möbler och stolar. Ta en titt på vårt omfattande utbud av hjul med M10-gänga nedan.

FILTER

Länkhjul med M10-gänga

Svängbara hjul med M10-gänga

Hos Länkhjul Outlet hittar du det största utbudet av hjul online. Du kan hitta alla typer av svängbara eller fasta hjul. Oavsett om du letar efter bromsade länkhjul till dina möbler eller tunga hjul för de tyngsta tillämpningarna; vi har rätt hjul för dig. Svängbara hjul gör dina möbler, stolar eller transportvagnar lättrörliga. Eftersom de roterar 360° kan du utan ansträngning skjuta föremålet i rätt riktning. Dessa hjul kan fästas på olika sätt, bland annat med en M10-gänga. På den här sidan hittar du en praktisk översikt över alla länkhjul som kan monteras med en M10-gänga.

M10-fästning av länkhjul

Svängbara hjul med gängade fästen kan kännas igen på den gängade pinnen. Denna tapp är slät på ena sidan, som går in i hjulet. Den andra sidan är gängad, med vilken hjulet kan fästas på stolen eller möbeln. När det gäller hjul M10 är gängan 10 mm bred. Hjul med den här storleken på gängan är lätta att montera med en hylsnyckel 13. Olika namn används ofta för denna typ av montering:

  • Gängad stift
  • Gängad stift
  • Gängad stift
  • Bultinfästning

Alla dessa namn avser gängade fästelement. På vår webbplats hittar du den här typen av infästning som gängad bult M10.

Vilken gängstorlek behöver jag?

När du byter ut gamla stolsrullar eller möbelrullar kan du mäta den gamla gängtappen. Mät inte kärnan, utan utsidan av den del som har gängan. Är delen 10 mm bred? Då behöver du hjul med M10-gänga. Är delen 8 mm bred? Då behöver du M8. Detta fungerar på detta sätt för alla gängstorlekar. Förutom hjul med M10-gänga erbjuder vi naturligtvis även hjul med andra skruvstorlekar som M8 och M16.

Beställ hjul M10 på Länkhjul Outlet

Vi förstår att det kan vara svårt att välja rätt hjul i vårt stora sortiment. Det är därför vi gärna hjälper dig. Är du till exempel inte säker på vilken gängstorlek du behöver? Undvik att beställa fel hjul och be om råd först. Ett team av specialister är redo att besvara dina frågor och ge dig personlig rådgivning. Du kan kontakta oss per telefon eller e-post. Vår produktsökare kan också hjälpa dig. Det gör det enkelt att handla online för att hitta rätt hjul för alla dina tillämpningar.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box