Tillbaka

Industriella hjul

Industrirullar finns i alla former och storlekar. Vilken typ av hjul du behöver beror förstås på vilken bransch du behöver hjulet. Nedan kan du läsa vilka industrirullar som är bäst för dig.

FILTER

Industriella hjul

Industriella hjul

Du kan enkelt köpa industrihjul online på WheelsOutlet. Vi har ett mycket brett utbud av olika industrihjul för olika tillämpningar. Vi levererar våra industrihjul till både privatpersoner och företag. Hos WheelsOutlet är du på rätt ställe för alla dina industrihjul!

Köp olika typer av industrihjul

Alla kan komma till oss för att köpa industrihjul. Du kan enkelt beställa industrirullar via vår webbshop. Industrirullarna finns med ett hölje av rostfritt stål, obehandlat stål eller galvaniserat stål. De finns också med olika bandningar, till exempel: De är utrustade med olika typer av band, t.ex. elastiskt gummi, nylon, PU eller stål. Vårt lager är mycket stort. Hos oss är du alltid säker på att få industrihjul av utmärkt kvalitet till ett mycket konkurrenskraftigt pris, som du dessutom får snabbt levererat.

Industrirullar online i många typer och storlekar

Naturligtvis är det viktigt att veta vilket hjul som är den bästa lösningen för din industri. Det finns så många valmöjligheter och ett enormt utbud av industrirullar. Rätt val är viktigt för din tillämpning.

Industrirullar för livsmedelsindustrin.

För livsmedelsindustrin finns till exempel våra svängbara hjul i rostfritt stål speciellt. Rostfria hjul i rostfritt stål är speciellt tillverkade för livsmedels- och cateringindustrin.

Nylonhjul är länkhjul som löper utmärkt på hala golv, vilket gör dem idealiska för garage och lager. Detta gör dem också till idealiska hjul för industriellt bruk.

Industrirullar för möbler.

Sedan har vi också våra Vintage Retro hjul med ett industriellt utseende. Dessa hjul används inom möbelindustrin, vilket lätt kan ge möblerna ett fint lyft.

Industrirullar finns för både professionella företag och privatpersoner kan också använda våra industrirullar.

Behöver du hjälp med att välja dina industrirullar?

Så många människor, så många önskemål och så många användningsområden, så många olika typer av industrirullar! Vi förstår att det är svårt att välja rätt industrihjul online från vårt stora sortiment. Det är därför vi gärna hjälper dig. Är du till exempel inte säker på vilka hjul som är bäst lämpade för den tillämpning du har i åtanke? Undvik då att köpa vilka hjul som helst på nätet och be om råd först! Du kan alltid kontakta oss om du har några frågor. Det kan du göra via chatt, telefon eller e-post. Vårt beslutsstöd kan också hjälpa dig. Vi står också till tjänst för att hjälpa dig med att lägga en beställning. På så sätt kan du alltid enkelt köpa rätt industrihjul för alla dina tillämpningar!

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box