Tillbaka

Sidobordets hjul

Sidobord på hjul är otroligt bekvämt! Gör det enkelt för dig själv och ställ alla dina sidobord på hjul. Alla våra sidobordsrullar är av utmärkt kvalitet och perfekta för möbeldesign.

FILTER

Sidobordets hjul

Sidobordets hjul

Letar du efter hjul för under ditt sidobord? På Länkhjul Outlet erbjuder vi ett brett utbud av hjul som är mycket lämpliga för detta ändamål. De hjul som ingår i vårt sortiment är av utmärkt kvalitet och därför perfekta för möbeldesign. Dessa sidobordsrullar finns tillgängliga till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Fördelar med ett sidobord på hjul

Ett sidobord med hjul är ett praktiskt och snyggt tillägg till varje vardagsrum. En av de största fördelarna med sidobordsrullar är att de ser till att du enkelt kan flytta runt sidobordet utan att behöva lyfta det. Detta är särskilt användbart om du vill ändra bordets position regelbundet. En annan fördel med sidobordsrullar är att du undviker att skrapa golvet. Om du skulle flytta ett bord utan hjul riskerar du att bordsbenen stöter in i golvet. Detta kan leda till repor och bucklor som är svåra att reparera. Med sidobordsrullar kan du flytta bordet enkelt utan att behöva oroa dig för att skada golvet.

Alla typer av hjul för sidobord

Det finns många olika typer av sidobordsrullar. Det finns fasta och länkhjul i olika diametrar. På så sätt finns det alltid sidobordsrullar som passar dimensionerna på ditt sidobord. Fasta hjul har en fast hjulposition, så de kan bara köra framåt och bakåt. Svängbara hjul kan svänga och kan därför röra sig i alla riktningar. Vissa sidobordssvängbara hjul har en broms, vilket gör att bordet kan fixeras på en viss plats. Detta kan vara användbart om du till exempel vill förhindra att bordet rullar iväg av misstag. Beroende på dina behov kan du kombinera fasta och svängbara hjul. Dessutom är sidobordsrullarna tillverkade av nylon, PU, termoplastiskt gummi (TRP), transparent plast och stål. Mjukare TPR-rullar ger inga ränder eller repor på golvet och lämpar sig till och med för (mjuka) känsliga golv. Med retrohjul i stål kan du ge ditt soffbord ett nytt vintageutseende på nolltid.

Köp sidobordsrullar online

Behöver du sidobordsrullar eller andra typer av hjul? Då kan du enkelt beställa dem online på Länkhjul Outlet. Beställningar som görs på vardagar före 13.00 skickas samma dag. Så beställ dina sidobordsrullar direkt online. Om du har några frågor om en artikel kan du kontakta oss via e-post eller telefon. Våra kontaktuppgifter hittar du längst ner på webbplatsen.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box