Tillbaka

Hjul

Du hittar det största urvalet av hjul på WheelsOutlet. Här kan du se en översikt över alla hjul i vårt sortiment.

FILTER

Hjul

Hjul

Du kan enkelt köpa hjul online på WheelsOutlet. Hjul gör föremål som vagnar, containrar och möbler lätta att flytta. Vi har ett mycket brett utbud av olika hjul för olika ändamål. Oavsett om du letar efter svarta möbelhjul eller tunga hjul som kan flytta dina tyngsta laster hittar du allt hos oss. Vem som helst kan komma till oss för hjul. Från vår omfattande webbshop levererar vi våra hjul till både privatpersoner och företag.

Hjul i alla former och storlekar

Det finns många olika typer av hjul tillgängliga. Det finns svängbara hjul, fasta hjul och lösa hjul. Svängbara hjul kan som namnet antyder svänga. Eftersom ett svängbart hjul roterar 360° och kan rulla i alla riktningar ger det en stor rörlighet. Ett fast hjul kan däremot inte svänga och har därför en fast färdriktning. Du kan kombinera svängbara hjul och fasta hjul. Om du vill ha enkel manövrerbarhet kan du till exempel kombinera 2 fasta hjul med 2 svängbara hjul. Enskilda hjul är idealiska som ersättningshjul. Är till exempel bara lagret på ditt hjul utslitet, men är höljet fortfarande bra? Då kan du enkelt byta ut det lösa hjulet i stället för hela det svängbara eller fasta hjulet. I vårt sortiment har vi minihjul från 50 mm till stora hjul på 400 mm. Vanligtvis är det så att ju större diameter hjulet har, desto lättare rullar det.

Vilket hjul behöver jag?

Vilket hjul du behöver beror helt och hållet på var du vill använda det. I vårt sortiment av hjul kommer du att se att det finns en mångfald av svängbara och fasta hjul. Förutom olika diametrar har du också möjlighet att välja mellan däcktyp, fastsättning, lagertyper och lastkapacitet. Det finns till exempel nylonhjul, PU-hjul, (elastiska) gummihjul och gjutjärnshjul. Ofta är mjuka hjul lämpliga för ojämna golv/ytor och hårda hjul för plana (hårda) golv. Gummirullar är till exempel mycket lämpliga för att köra över kullerstenar och trösklar. Å andra sidan rullar medelhårda PU-rullar bra på mattor och mattor. Hjul kan monteras på olika sätt, t.ex. med bulthål, gängade stift, stift och toppplattabeslag. Under möbler är hjul med toppskiva ofta lättast att montera. Stolsrullar däremot monteras vanligtvis med gängade tappar. Letar du efter hjul för utomhusbruk? Alla våra hjul kan användas utomhus eftersom de är galvaniserade eller svartlackerade. Vissa hjul är dock mer motståndskraftiga mot rost än andra. Det bästa, absolut rostfria, valet för utomhushjul är hjul i rostfritt stål. Här kan du välja mellan slitbanor av nylon, gummi och PU.

Köp hjul och rullar på WielenOutlet

För alla dina hjul är du på rätt plats hos WielenOutlet. Förutom ett stort utbud av hjul garanterar vi hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Är du inte säker på vilket hjul som är bäst lämpat för ditt ändamål? Ta då kontakt med oss först. På så sätt undviker du att beställa fel hjul av misstag. Du kan kontakta oss via chatt, telefon eller e-post. Vi hjälper dig gärna! Du kan också använda vår urvalsguide för att hjälpa dig att välja rätt hjul.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box