Tillbaka

Vintage hjul

Vill du ge dina möbler en vintage-lyft? Välj då vintagehjul som du kan montera under till exempel ditt soffbord. Våra vintagehjul är av utmärkt kvalitet och perfekta för möbeldesign.

FILTER

Vintage hjul

Vintage-hjul

Våra stålhjul har en vintage look och är inte galvaniserade. Detta gör att du kan använda vilken färg du vill. Många av våra kunder sprutmålar till exempel hjulen mattsvarta, vilket kombineras vackert med trämöbler. Det är också möjligt att låta vintagehjulen rosta och efter rostningen behandla dem med en klarlack eller med ett medel som stoppar rostningen. Våra vintagehjul är tillverkade helt och hållet av stål. Om du har ett ömtåligt golv rekommenderar vi att du säkrar hjulen så att de inte kan rotera eller att du klistrar fast en filt där hjulet berör golvet. Vill du se hur? Se då hur du fixerar ett hjul här!

Vintagehjul

I vårt alltid breda sortiment hittar du konkurrenskraftigt prissatta vintagehjul. Vi erbjuder hjul med olika lastkapacitet från 80 kg till 500 kg per hjul. När du har ett vintagehjul på hög är det viktigt att tänka på fixeringen. Därför erbjuder vi hjul som kan fästas med en platta, men också med en gängad stift.

Vintage möbelrullar

Vill du ge dina möbler ett vintageboost? Välj då vintagehjul som du kan montera under till exempel ditt soffbord. Våra vintagehjul är av utmärkt kvalitet och perfekta för möbeldesign. Om du till exempel vill ge din inredning ett nytt utseende har du gjort det på nolltid med dessa hjul. Vill du montera dem i dina möbler med ställningsrör? Kombinera då våra vintagehjul med ett centralt hål för fastsättning med expanders. Här kan du se hur du monterar hjul i ett rör.

Köp vintagehjul på Länkhjul Outlet

Så om du vill köpa vintagehjul kan du göra det online på Länkhjul Outlet! Du kan välja mellan olika vintage svängbara och fasta hjul så att det alltid finns ett hjul som passar dig. Beställ enkelt online och dra nytta av snabb leverans!

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box