Tillbaka

Mjuka länkhjul

Mjuka hjul övervinner ojämna ytor utan ansträngning och lämpar sig även för användning på hårda golv. De finns i alla möjliga former och storlekar.

FILTER

Mjuka länkhjul

Mjuka hjul

Du har kommit till rätt ställe på WheelsOutlet för alla dina hjul. Vi har ett stort utbud av hjul i olika storlekar, material och färger. Oavsett om du letar efter ställningshjul till din ställning eller nya stolshjul till din favoritstol hittar du alltid rätt hjul hos oss. Vi levererar våra hjul till både privatpersoner och företag. Behöver du mjuka hjul? Då kan du också komma till oss. Vi erbjuder ett mycket brett sortiment av olika mjuka hjul för olika användningsområden.

Olika typer av mjuka hjul

Svängbara hjul finns i alla former och storlekar. Eftersom svängbara hjul kan rotera 360˚ kan de bokstavligen användas i alla riktningar. Detta gör dem mycket rörliga och flexibla. Det finns hjul med bromsar och hjul utan bromsar. Med ett hjul med broms kan du sätta föremålet på bromsen så att det stannar på plats. Perfekt för till exempel möbler eller rullcontainrar. Mjuka länkhjul har ofta en slitbana av gummi eller mjuk PU. Det finns olika typer av gummihjul. Dessa inkluderar återvinningsgummi, elastiskt gummi och termoplastiskt gummi. I ditt sökande efter ett lämpligt hjul kan gummitypen spela en avgörande roll för ditt val. Återvinningsgummi är relativt billigt, men blir platt. För sporadisk användning (rullning) rekommenderar vi därför elastiskt gummi. Det beror på att det alltid återgår till sin form. Mjuk PU används främst för vagns- och vagnshjul. Med dessa mjuka antipunktionella däck kommer du aldrig mer att få punktering. Dessutom är de ytterst lämpliga för användning i ojämn terräng. Våra mjuka länkhjul kan monteras på olika sätt, t.ex. med bulthål, gängad stift, dubbar och toppplåtmontering. Bra att veta är också att ju större hjulet är, desto lättare rullar det.

Hjul för hårda golv

Som en allmän regel är mjuka länkhjul lämpliga för alla typer av golv. Mjuka hjul är alltså idealiska för hårda golv som kakel, trä, betong, laminat och parkett. Detta beror på att de inte repas, vilket gör att ditt golv förblir vackert. Mjuka hjul ger extra körkomfort tack vare extra dämpning. De rullar också nästan ljudlöst. Tack vare sin mjukhet tar de sig utan ansträngning över ojämna ytor som kullersten, trösklar och andra hinder. Därför kan mjuka hjul även användas utomhus.

Köp mjuka länkhjul

Du kan enkelt köpa mjuka länkhjul för olika användningsområden online på Lankhjul Outlet. Alla hjul är av hög kvalitet och erbjuds till konkurrenskraftiga priser. Dessutom kan vi leverera en stor del av våra hjul direkt från lager. Du får alltså dina mjuka hjul snabbt hem till dig!

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box