Tillbaka

Utomhushjul

Letar du efter fasta hjul som lämpar sig för utomhusbruk? Ta då en titt på sortimentet nedan.

FILTER

Utomhushjul

Skopa med hjul för utomhusbruk

Ett fast hjul är ett hjul som används för att underlätta och förbättra "raka" rörelser. Bucklahjul används ofta under alla typer av maskiner och transportvagnar, från vitriner till portar och i mindre lättare versioner från lådor till skåp. De är oumbärliga för att bland annat flytta tunga laster och förbättra maskinernas rörlighet.

På den här sidan skiljer vi mellan två typer: fasta hjul för utomhusbruk och fasta hjul för inomhusbruk. Sortimentet som du hittar här fokuserar på fasta hjul som är lämpliga för utomhusbruk. Det betyder inte att dessa hjul inte är lämpliga för inomhusbruk. Hjul för utomhusbruk är särskilt utformade för att fungera bra i tuffa och robusta miljöer, t.ex. på byggarbetsplatser, i hamnar och i industriverkstäder. De är tillverkade av starka och hållbara material som gjutjärn, rostfritt stål och härdat galvaniserat stål. Så de klarar av de tunga belastningarna i kombination med väderförhållandena utomhus.

 

Användning av fasta hjul i trädgården

Det är mycket enkelt att flytta din trädgårdsutrustning med hjälp av våra fasta hjul i kombination med våra svängbara hjul. Känner du till exempel inte för att packa in växter eller träd för att skydda dem från väder och vind under frost? Men är växterna och deras krukor mycket tunga och därför inte lätta att placera i till exempel ett skjul eller garage? Då är det ett bra val att sätta dina krukor på hjul. Genom att sätta två fasta och två svängbara hjul med bromsar under dina krukor kan du enkelt flytta dem när som helst. Men kombinationen av fasta hjul med bromsade länkhjul säkerställer också att de står stadigt och inte kan flytta sig. Enkelt förstås när det fryser, men också när du vill omdisponera din trädgård. Har du fått nya växter som behöver mer eller mindre sol? Även då kan du enkelt flytta dina krukor med våra hjul.

 

Köp fasta utomhushjul på Lankhjul Outlet

Lankhjul Outlet erbjuder ett brett sortiment av fasta hjul. Vi skiljer på hjulens lastkapacitet, hjulens material och hur du kan fästa hjulen. På så sätt erbjuder vi ett fast eller svängbart hjul som alltid passar ditt användningsområde. Ta en titt på vårt sortiment av fasta hjul, som är idealiska för utomhusbruk, och gör rätt val med hjälp av informationen på vår webbplats. Du har till exempel möjlighet att filtrera till vänster på skärmen. Men under rubriken specifikationer hittar du all information du behöver veta om hjulet. Är du fortfarande inte riktigt framme och skulle behöva lite hjälp? Då är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. De kommer gärna att hjälpa dig. Du kan ringa oss, skicka e-post till oss eller prova vår chattfunktion på webbplatsen. Vår kundtjänst är redo att besvara dina frågor under kontorstid.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box