Tillbaka

Handbilar

Vill du köpa Pushcarts? Hos WheelsOutlet hittar du handvagnar eller vagnar med olika lastkapacitet, funktioner, hjulstorlekar och hjultyper. Från trapplöpare till hopfällbara handvagnar i aluminium.

FILTER

Handbilar

Handvagnar

En truck eller vagn är ett behändigt verktyg som ofta används i lager, fabriker och andra arbetsmiljöer där material och varor måste flyttas. Dessa vagnar är ofta utrustade med robusta hjul och en plattform på vilken material kan placeras, vilket gör dem lätta att flytta. En vagn är den idealiska lösningen för att flytta tunga föremål. Oavsett om du letar efter en handvagn för användning i ett lager, ett garage eller helt enkelt för användning hemma finns det ett stort urval av olika typer och storlekar av handvagnar i vårt sortiment.

Att välja rätt truck

När du väljer rätt handvagn eller vagn är det viktigt att tänka på vilken typ av last du ska flytta och i vilken miljö du ska använda handvagnen. Du kan till exempel välja en handvagn om du arbetar i ett litet utrymme eller vill flytta medeltunga föremål.

Handvagnar med korta spadar

Inom WheelsOutlets sortiment hittar du handtruckar med korta skopor. Dessa är idealiska för att flytta lådor eller andra mellanstora föremål. Vi erbjuder bland annat truckar från det välkända märket Fetra, dessa truckar är av mycket hög kvalitet.

Truckar med långa sidor

Vi erbjuder även handtruckar med ett förlängt blad. Dessa har samma lastkapacitet som de kortsidiga truckarna. Den stora fördelen med dessa truckar är dock att du kan lyfta större föremål. Tänk till exempel på oljefat eller breda och djupa lådor.

Trappvagnar

Det är ofta mycket svårt att använda en vanlig truck i trappor. Handtrucken måste då "lyftas" upp eller ner trappsteg för trappsteg. Arbetar du till exempel i en lägenhet eller ett hyreshus där det inte finns någon hiss? Då måste du ändå använda trapporna för din transport. Speciellt för den här typen av situationer säljer vi en högkvalitativ Fetra trappvagn. Den här handvagnen är utrustad med roterande hjul för smidig transport av dina varor upp och ner för trapporna. Både upp och ner.

Hopfällbara handvagnar

På WielenOutlet erbjuder vi också mycket konkurrenskraftigt prissatta hopfällbara handtruckar. Dessa är mycket kompakta och därför lätta att transportera. Förutom att de är hopfällbara är dessa truckar också infällbara. Detta är mycket praktiska handvagnar för hemma eller att ta med sig till ett jobb. En trevlig ytterligare fördel med dessa hopfällbara truckar är att de är mycket konkurrenskraftigt prissatta. Så, letar du efter en truck som du inte vill spendera för mycket pengar på eftersom du förmodligen inte kommer att använda den varje dag? Då är dessa handvagnar mycket intressanta.

Har du frågor om våra handtruckar eller har du svårt att hitta rätt? Kontakta vår kundtjänst, de hjälper dig gärna! Även om din truck inte finns i vårt aktuella sortiment kan du självklart kontakta oss. Vi ger dig gärna råd om ett alternativ eller samarbetar med dig för att hitta en annan lösning.

 

Se resten av vårt sortiment av transportvagnar här.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box