Tillbaka

Nylonhjul / Polyamidhjul

Nylonhjul är mycket hårda och är därför perfekta för att åka på hårda och plana ytor. Nylonhjulen i vårt sortiment är av utmärkt kvalitet och håller i många år.

FILTER

Nylonhjul / Polyamidhjul

NYLON-HJUL

Du kan enkelt köpa nylonhjul online på WheelsOutlet. Vi har ett mycket brett utbud av olika hjul för olika användningsområden. Vi levererar våra hjul till både privatpersoner och företag. Hos WheelsOutlet är du på rätt ställe för alla dina hjul!

Köp olika typer av nylonhjul

Hos WheelsOutlet hittar du många olika typer av nylonhjul. Hjulen är mycket hårda och därför perfekta för körning på hårda och plana ytor. Hjulen i vårt sortiment är av utmärkt kvalitet och håller i många år.

Nylonhjul online i många typer och storlekar

Först och främst kan du naturligtvis beställa nylon svängbara hjul och nylon fasta hjul hos oss. Du kan också beställa separata hjul, vilket är användbart när till exempel ett hjul har gått sönder och du vill byta ut det. Du kan också välja mellan hjul i rostfritt stål och tunga hjul. Nylonhjulen är mycket slitstarka, har en hög belastningskapacitet och ett bra rullmotstånd och är, liksom de flesta nylonhjul med lager, särskilt lämpliga för plana ytor. Kraftiga hjul är, som namnet antyder, lämpliga för transport av tunga laster. Dessa hjul har en lastkapacitet på upp till 3 000 kg per hjul och är lämpliga för olika tunga laster. För ytor som inte är helt plana kan du också använda PU-hjul.

Behöver du hjälp med att välja dina nylonhjul?

Så många människor, så många behov och så många användningsområden, så många olika typer av nylonhjul! Vi förstår att det är svårt att välja rätt hjul online från vårt stora sortiment. Det är därför vi gärna hjälper dig. Är du till exempel inte säker på vilka hjul som är bäst lämpade för den tillämpning du har i åtanke? Undvik då att köpa vilka hjul som helst på nätet och be om råd först! Du kan alltid kontakta oss om du har några frågor. Det kan du göra via chatt, telefon eller e-post. Vårt beslutsstöd kan också hjälpa dig. Vi står också till tjänst för att hjälpa dig med att lägga en beställning. På så sätt kan du alltid enkelt köpa rätt hjul för alla dina tillämpningar!

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box