Tillbaka

Möbelhjul

Möbelhjul finns i olika former och storlekar. Det finns mjuka hjul för känsliga golv eller vackra möbelhjul i vintageutförande. Behöver du extra starka hjul? Välj då dubbla hjul.

FILTER

Möbelhjul

Rullhjul för möbler

Du kan enkelt köpa möbelrullar online på WheelsOutlet. Vi har ett mycket brett utbud av olika hjul för olika användningsområden. Vi levererar våra hjul till både privatpersoner och företag. WheelsOutlet är rätt ställe för alla dina hjul!

Köp olika typer av möbelhjul

Har du möbler som ofta flyttas och gör detta repor på golvet eller på själva möbeln? Då kan du välja att montera möbelhjul under din möbel! På så sätt blir din möbel rörlig och du undviker skador på golvet. Hos WheelsOutlet hittar du ett brett utbud av möbelrullar och tillbehör, som du kan köpa till ett mycket attraktivt pris i vår webbshop. Dessa möbelhjul är tillverkade av plast som är den perfekta kombinationen mellan mjuka gummihjul och hårda plasthjul. På så sätt kommer dina möbler att stå stadigt och inte vingla, men de lämnar inte heller några märken på golvet. Du bör dock ta hänsyn till mjukgörare för mycket känsliga golv. Du kan också använda våra möbelhjul till trädgårdsmöbler.

Rätt möbelhjul för rätt möbel

Om du vill beställa möbelhjul är det viktigt att veta exakt vilka hjul du behöver. Du kan välja svängbara och fasta hjul, men även möbelhjul med broms för att förhindra att möbeln rullar iväg. Det är också viktigt att tänka på vilken vikt möbelhjulen måste bära. Hos oss kan du välja enkelhjul som klarar en belastning på upp till 40 kilo, samt dubbelhjul för en belastning på 150 kilo, och allt däremellan.

Varför sätta hjul under dina möbler?

Rullar under möbler är mycket praktiskt. De gör det enkelt att flytta runt dina möbler utan att du behöver anstränga dig särskilt mycket eller skada golvet. Du kan lätt nå platser som du normalt aldrig skulle nå. Bakom bokhyllan eller under soffan är det nu lätt att rengöra. Har du en födelsedag? Med hjul under soffan, stolarna och borden har du ställt in rummet ordentligt på nolltid. Hjul under möbler ger så mycket extra bekvämlighet att när du väl har provat hjul vill du aldrig gå tillbaka.

Hjul för alla typer av möbler

Våra möbelhjul passar till alla typer av möbler. Vi har små hjul för under skåp, hjul för under bord och hjul för under stolar. Sätt till exempel rullarna under ditt tv-skåp så att du enkelt kan flytta det när du vill titta på tv någon annanstans. Vi har också de perfekta rullarna för din soffa. Dessa hjul har en broms så att du kan fixera soffan och förhindra att den rör sig när du sätter dig. Våra hjul är också perfekta att använda under trädgårdsmöbler, till exempel blomlådor. Trevligt och enkelt!

Behöver du hjälp med att välja dina möbelhjul?

Så många människor, så många önskemål och så många användningsområden, så många olika typer av möbelhjul! Vi förstår att det är svårt att välja rätt hjul online från vårt stora sortiment. Det är därför vi gärna hjälper dig. Är du till exempel inte säker på vilka hjul som är bäst lämpade för det användningsområde du har i åtanke? Undvik då att köpa vilka hjul som helst på nätet och be om råd först! Du kan alltid kontakta oss om du har några frågor. Det kan du göra via chatt, telefon eller e-post. Vårt beslutsstöd kan också hjälpa dig. Vi hjälper dig också gärna att lägga en beställning. På så sätt kan du alltid enkelt köpa rätt möbelhjul för alla dina användningsområden!

 

 

 

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box