Tillbaka

Mini-hjul

Minirullar för användning under möbler, stolar, förvaringslådor och andra tillämpningar. Dessa hjul har en liten diameter och är lätta att montera. Vi erbjuder även små hjul med hög lastkapacitet.

FILTER

Mini-hjul

Minirullar

Minirullar är små hjul som lämpar sig för kontorsstolar, sidobord, klädhyllor, planteringslådor och mycket mer. Fördelen med små hjul är att de är lätta och lätta att montera. Och inte oviktigt; alltid till ett mycket konkurrenskraftigt pris på WielenOutlet! Våra minirullar finns väl i lager och är även mycket intressanta att beställa i stor skala.

Minirullar för stolar

WheelsOutlet erbjuder ett brett sortiment av minirullar som är lämpliga att placera under stolar, kontorsstolar eller andra möbler. Tack vare det stora sortimentet erbjuder vi hjul som kan fästas på olika sätt. Våra hjul kan till exempel fästas med:

  • Toppskiva
  • Enkelt skruvhål
  • Gängad stift
  • Gängruta

Detta garanterar att du alltid hittar ett lämpligt hjul hos oss. Dessutom erbjuder vi 5 års garanti på många av våra minihjul. Känns igen på den orange logotypen på produktbilden. Hjulen finns från 40 mm och finns med eller utan broms. Våra hjul är mycket användarvänliga, de är starka, rullar lätt och är bekväma att använda. För att snabbt och enkelt hitta rätt hjul kan du använda filteralternativen till vänster på sidan. På vår hemsida erbjuder vi en sökfunktion där du kan välja alla relevanta kriterier för att hitta det perfekta hjulet.

Minirullar med hög belastningskapacitet

Letar du efter minirullar som ändå har en hög lastkapacitet? Då erbjuder vi den perfekta serien hjul för dig. Vår ZNY-serie börjar från en diameter på 50 mm med en lastkapacitet på upp till 300 kg per hjul. Detta lilla kraftpaket kommer i en vacker svart design och passar därför till nästan alla dina tillämpningar. Höljet är tillverkat av högkvalitativt galvaniserat stål och är därför robust och av absolut högsta kvalitet.

Hjälp eller råd om små hjul?

Letar du efter små svängbara eller fasta hjul men vet inte exakt vilka hjul du behöver? Oroa dig inte, vår kundtjänst är redo att svara på dina frågor och hjälpa dig att välja rätt hjul.

Finns hjulet du letar efter inte på vår webbplats? Även då tittar vi gärna på möjligheterna tillsammans. Kontakta oss per telefon eller använd den bekväma chattfunktionen.

Läs mer Stäng
Jämför produkter Delete all products

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box